Digitaal Clubmagazine

CoverOntdek hier het digitale Hubo Limburg United clubmagazine!

Seizoen 2020-2021, een seizoen waarin we de halve finale van de play-offs behaalden, maar ook een seizoen waarin het online gebeuren centraal stond. In dit magazine maak je van dichtbij kennis met onze livestreamhosts Thomas & Philippe én stellen we onze gloednieuwe HLU podcast aan jullie voor.

We kijken er meer dan ooit naar uit om in september het nieuwe seizoen te starten, en wat voor een seizoen dat dan nog zal zijn! De komst van de BNXT League, een switch bij de coaching staff, het nieuwe team voor 2021-2022, de vooruitzichten bij onze Academy,.. het ziet er allemaal veelbelovend uit!

Dit en zoveel meer ontdek je in ons clubmagazine.

We wensen je alvast veel leesplezier!

Lees hier ons clubmagazine - editie JUNI 2021

 

Benieuwd naar de vorige edities?

 

# december 2020

Cover

2020, wat een jaar! In deze editie maak je uitgebreid kennis met de nieuwe spelers van seizoen 20-21, maar ook met onze nieuwe Community Managers & coronacoördinator Stefan, die achter de schermen alles in goede banen leiden.

We brachten onze goede vriend Lubas en assistant coach Ray een bezoekje om te horen hoe het met hen gaat.  Ook keken we samen met 5 trouwe partners van onze Impact HLU Business Community even terug op hun ervaringen bij HLU en polsten we naar hun perspectieven voor 2021. 

 

 

# juli 2020

Helaas kwam seizoen 19-20 vervroegd tot een einde... 

We blikken terug op deze bizarre tijden met spelers Wen & Maxime en ex-spelers Jack & Rokas. Maar uiteraard kijken we ook vooruit: wat verwachten nieuwe spelers Luke Knapke en Yannick Desiron van volgend seizoen? En hoe ziet de rest van de ploeg eruit? Ook nieuwe coach Sacha Massot stelt zichzelf aan ons voor.

 

 

# maart 2020

In deze editie kom je een aantal oude bekenden tegen, want doorheen de jonge bestaansgeschiedenis van de Club hebben we al heel wat spelers zien komen en gaan. Dit seizoen kunnen we rekenen op onze twee jonge spelers, die uitgegroeid zijn tot belangrijke pijlers van ons A team, Leander Dedroog en Nathan Kuta. We gingen eens kijken hoe zij het naar hun zin hebben in Park Molenheide. Daarnaast spraken we ook we met Niels Marnegrave over zijn mogelijke comeback en nog zoveel meer…

 

 

 

 

Wedstrijden

We zien je graag op onze volgende thuiswedstrijden!

Bekijk kalender

Be part of this fast growing community!

Meer informatie over onze business formules of partnerpakketten?

Contacteer ons vandaag nog! Samen met u bespreken we de mogelijkheden op maat van uw bedrijf.

Miet Mouha

Business Community Manager

miet.mouha@hubolimburgunited.be

0477/403749

Vraag meer informatie aan