Veranderingen binnen het Hubo Limburg United team

Artikel

Afscheid van Jared Wilson-Frame en een geblesseerde Jack Gibbs, maar ook versterking met Alexis Wangmene en het extra inzetten van de jeugdspelers!

Hubo Limburg United heeft in onderling overleg beslist om afscheid te nemen van Jared Wilson-Frame. Wilson-Frame had moeite om zich aan te passen aan het teamspel van coach Lynch, wat er mee voor gezorgd heeft dat de samenwerking tot een vervroegd einde is gekomen. We wensen Jared alvast veel succes met zijn verdere carrière!
Ook hebben we spijtig uit nieuws uit het kamp van Jack Gibbs. Gibbs liep tijdens de wedstrijd tegen Antwerp van afgelopen zondag een spierscheur op, waardoor we hem minstens 6 tot 8 weken op het veld moeten missen
 
Maar Hubo Limburg United blijft absoluut niet bij de pakken zitten en trok ondertussen Alexis Wangmene als versterking aan.
Deze center/power forward maakte dit weekend zijn debuut tegen de Giants en zal zorgen voor meer fysieke aanwezigheid onder de borden. Ook de rebound zal één van de focuspunten zijn voor deze 2m05 grote Kameroener. Wangmene (01/03/89) brengt een pak extra ervaring binnen de ploeg en trad in het verleden aan voor onder andere Austin Spurs, Hopsi Polzela en Krka Novo Mesto. Bij Liege Basket maakte hij vorig seizoen al kennis met de Euromillions League.

Welcome to the #unitedboys!

Daarnaast zal Hubo Limburg United ook nog meer inzetten op eigen Academy talenten Yannick Dammen en Jarne Lesuisse, maar zal ook Beringse belofte Ferre Vanderhoydonck steeds vaker op onze line up verschijnen.
Met deze veranderingen hopen we de draad van begin van het seizoen terug op te pikken, zodat we opnieuw kunnen bewijzen wat Hubo Limburg United waard is!
 

Gallery