Sloveens talent Nik Dragan tekent contract bij Hubo Limburg United!

Artikel

Graag willen wij u op de hoogte brengen dat Hubo Limburg United een contract heeft afgesloten met Sloveense belofte Nik Dragan.

De 20-jarige Sloveen (6/5/2000) zal zowel deel uitmaken van het HLU A-team (EuroMillions League), als van het HLU Academy B-team (TDM1). Nik kan flexibel ingezet worden op positie 4 en 5 en kan dus zowel als center en power forward optreden. 
Voor deze jonge speler is dit zijn eerste seizoen in het buitenland. Hij zet deze stap na 4 jaar mee te draaien in de hoogste reeks in de Sloveense competitie.

Dat Hubo Limburg United komend seizoen volop de kaart van de jeugd trekt werd al langer duidelijk. Er zullen binnen de Hubo Limburg United Academy 9 ploegen in competitie gebracht worden, waarvan 3 op landelijk niveau: het B-team in top division Men 1, het C-team in 1ste landelijke en een U18 ploeg op niveau 1. Daarnaast zullen er 6 provinciale ploegen aantreden vanaf de leeftijd van 7 jaar (U8). 

Belangrijk is dat onze sportieve staf met head coach Sacha Massot de werking van de Academy mee aanstuurt. Volgend seizoen wordt ook gestart met een U16 development program. 2x per maand gaan we alle talentvolle Limburgse jongeren van die leeftijd samenbrengen om samen hun talent verder te ontwikkelen.