Hubo blijft de komende 3 seizoenen naampartner van onze club!

Artikel

We zijn zeer vereerd om aan te kondigen dat doe-het-zelfzelf keten Hubo de partnerovereenkomst met Limburg United verlengd heeft. Al sinds de start van het project is Hubo hoofdpartner en dit zal nog minstens tot 2023 zo blijven.

Voor onze club is elke partner belangrijk, maar zonder Hubo, geen Hubo Limburg United! Onze club is dan ook enorm dankbaar voor de steun en het vertrouwen.

“Al sinds de opstart van de club in 2014 zijn Hubo en Limburg United onlosmakelijk met elkaar verbonden. Mét succes, aangezien we door de jaren heen de naamsbekendheid van Hubo in Limburg zagen toenemen en de club op sportief vlak mooie resultaten boekte. Het is voor Hubo dan ook vanzelfsprekend dat wij ook in deze moeilijke tijden onze verantwoordelijkheid nemen om ons op lange termijn te engageren voor dit project.” aldus Tom Heeren.


Ook hoofdpartners Isola, het isolatiebedrijf van voorzitter Maarten Bostyn en uitzendkantoor Impact, trouwe partner van onze Business Community, hebben hun engagement voor volgend seizoen gegeven.