Goed nieuws: opstart competitie in zicht!

Goed nieuws: opstart competitie in zicht!

Artikel

Na weken van onduidelijkheid zijn we enthousiast om goed nieuws aan te kondigen: het nieuwe basketbalseizoen zal effectief begin november van start gaan!  

Op de laatste bijeenkomst van de Nationale Veiligheidsraad werd beslist dat indooractiviteiten mogen doorgaan met maximum 200 aanwezigen, maar dat er uitzonderingen voor permanente structuren zoals sportzalen aangevraagd kunnen worden. Momenteel bekijken we dan ook samen met Stad Hasselt hoeveel supporters we effectief in onze Alverberg mogen toelaten. We kunnen er wel al zeker vanuit gaan dat dit bij de opstart van het seizoen een beperkte capaciteit zal zijn, waarbij we voorrang geven aan onze abonnees en business partners.
 
Ook bieden we onze fans komend seizoen de mogelijkheid om alle wedstrijden online via live-stream mee te volgen. Voor abonnees zitten alle wedstrijden van de competitie ook inbegrepen in hun abonnement.
 
Meer details over hoe we concreet te werk zullen gaan voor de abonnementenverkoop en live-stream, wordt komende weken gecommuniceerd. Momenteel wordt ook de laatste hand gelegd aan de nieuwe kalender, die zeer binnenkort zal verschijnen. Net zoals vorig seizoen zal de competitie starten met 10 ploegen in 2 poules, die in de tweede ronde samengevoegd worden. Naast de reguliere competitie worden ook opnieuw de bekercompetitie en play-offs georganiseerd.
 
We kijken er enorm naar uit om jullie op een veilige manier te mogen ontvangen!
 

Tot binnenkort,

Hubo Limburg United