Wijziging in kalender!

Wijziging in kalender!

Artikel

Vanochtend maakte de regering bekend dat er tot 19 november geen publiek toegelaten is bij sportwedstrijden in het kader van de corona-maatregelen. Voor Hubo Limburg United is basketbal voor zonder supporters niet hetzelfde. Onze supporters zijn onmisbaar om onze spelers aan te moedigen. Daarom hebben we met de betrokken clubs beslist om de eerste twee wedstrijden van onze competitie te verplaatsen.

De wedstrijd van 6/11 tegen VOO Liège wordt verplaatst naar een nog te bepalen datum.
De wedstrijd van 13/11 tegen Telenet Antwerp Giants wordt verplaatst naar 11/12.
Deze verplaatsingen hebben geen invloed op de competitieformule en het aantal wedstrijden. Onder voorbehoud zal onze eerste thuiswedstrijd plaatsvinden op zondag 6/12 tegen Okapi Aalst. De aangepaste kalender wordt eerstdaags gepubliceerd.

Zoals reeds gecommuniceerd zullen we in eerste instantie opstarten met een beperkte capaciteit, waarbij we voorrang geven aan onze abonnees en business partners. Ook bieden we onze fans komend seizoen de mogelijkheid om alle wedstrijden online via live-stream mee te volgen. Voor abonnees zitten alle live-stream wedstrijden van de competitie ook inbegrepen in hun abonnement. 

Wil jij in première kennis maken met het nieuwe team? Volg dan via facebook live onze Officiële HLU Ploegvoorstelling op donderdag 29 oktober om 19u30. 

We kijken er enorm naar uit om jullie op een veilige manier te mogen ontvangen!


Tot binnenkort,

Hubo Limburg United