In januari gaat Hubo Limburg United van start met de thuiswedstrijden

In januari gaat Hubo Limburg United van start met de thuiswedstrijden

Het heeft even op zich laten wachten maar in januari 2021 gaat Hubo Limburg United opnieuw van start met wedstrijden op eigen speelveld!

Hubo Limburg United stelde in november en december alle thuismatchen uit. We speelden wel enkele oefenwedstrijden, lees zeker ook de verslagen van de oefenmatchen die thuis gespeeld werden. 

Basketbal zonder supporters is niet hetzelfde en de horeca en het vipgebeuren zijn essentieel om financieel te overleven. Hoewel de horeca dicht blijft en de wedstrijden gespeeld moeten worden zonder publiek speelt Hubo Limburg United toch zijn eerste thuiswedstrijd op vrijdag 8 januari 2021 tegen de Leuven Bears. 

“Het uitgangspunt is echter altijd geweest dat we in januari sowieso zouden spelen, ongeacht de beslissingen van de regering." zegt voorzitter Maarten Bostyn in een interview met Het Belang van Limburg.

Goed nieuws!

In de maand december zijn alle competitiewedstrijden gratis te bekijken via een livestream op de website van de Euromillions Basketball League (embl.tv). Vanaf januari krijgen abonnees gratis toegang tot alle livestreams.

Wil jij ook de livestream volgen maar ben je geen abonnee? Meld je dan snel aan op de website van (embl.tv)

Onderstaand de wedstrijdkalender voor seizoen 20-21: 

We hopen jullie snel weer te mogen ontvangen! 

#UnitedWeStand