Hubo Limburg United haalt met Milos Bojovic een hoop ervaring in huis!

Hubo Limburg United haalt met Milos Bojovic een hoop ervaring in huis!

Artikel
De 39jarige Serviër Milos Bojovic (Belgrado, 2 december 1981) hoeft weinig introductie in onze Belgische competitie. Na Europese ervaringen in o.a. Frankrijk, Griekenland en Roemenië kwam de small forward in seizoen 2017-2018 bij Luik terecht. Hier werkte hij reeds samen met headcoach Sacha Massot en werd hij twee seizoenen op rij (2017-2018 en 2018-2019) verkozen tot Belgian Pro Basketball League leading scorer.

Milos vormt niet enkel een gevaar voor elke verdediging dankzij onder andere zeer goed driepuntshot, maar heeft ook een zeer sterke drive naar de basket toe. Naast zijn uitgebreide kennis van de competitie en rugzak met maar liefst 22 jaar professionele ervaring, kunnen we stellen dat de gemotiveerde attitude van Milos een grote meerwaarde vormt. Milos is een zeer gedreven speler en zal op en naast het veld als voorbeeld fungeren voor de rest van het team.
 
Milos Bojovic:
“Ik ben zeer blij dat ik in een team terecht kom met hoge doelstellingen dat ook de mogelijkheid heeft om mooie resultaten te behalen. Ik krijg de kans om een stukje te zijn van die puzzel. De BNXT League zal een uitdaging vormen, maar ik geloof in de kansen van Hubo Limburg United.”
 
Meer info Milos Bojovic: EuroMillions-Players
 
 

Best moves Milos Bojovic  (CHA-LIE)

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.


Gallery