Hubo Limburg United lanceert nieuw logo!

Hubo Limburg United lanceert nieuw logo!

Artikel Video

De komst van de BNXT league en de heropstart na een jaar zonder publiek vormen voor Hubo Limburg United dé ideale gelegenheid om een nieuwe start te maken. Met trots presenteren wij dan ook het nieuwe logo van onze club, Academy en On Wheels.

In het nieuwe logo staat enerzijds Lubas centraal, onze trouwe mascotte die ons team sinds dag één aanmoedigt en het symbool vormt van onze United Family. Echter hebben we Lubas wel in een krachtiger jasje gestoken en laten we letterlijk onze tanden zien! Anderzijds hebben we onze hoofdpartner Hubo stevig geïntegreerd, wat het belang van onze relatie benadrukt. Hubo en Limburg United, onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

De logo's kwamen dan ook tot stand in nauwe samenwerking met de marketingafdeling van Hubo nationaal. Natuurlijk wordt niet enkel ons logo hernieuwd, maar zal ook onze dagdagelijkse communicatie meegaan in deze dynamische en pittige trend. Hiervoor doen we beroep op ons team van grafische partners, met name Sanmax, dmotion en Be A Legend.

Eén ding is zeker: we zijn klaar om erin te vliegen!

 

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.