Clubmagazine december 2022

Wat een start van seizoen 2022-2023! United draait mee aan de top van het klassement met een zeer Belgische getinte ploeg. In dit magazine ontdek je waar onze het allemaal begon voor onze spelers en maak je van dichtbij kennis met onze nieuwste aanwinst: Myles Cale. Ook nemen we je mee naar de sfeermakers van onze Berg en laten we onze huis-dj en cheergirls aan het word.

Maar niet enkel ons A team doet het goed: onze U14 is ongeslagen en de On Wheels gaan over de landsgrenzen heen. Dit en nog zoveel meer vind je allemaal in deze nieuwe uitgave van het Hubo Limburg United clubmagazine.

We wensen je alvast veel leesplezier!

Download hier het digitale Hubo Limburg United clubmagazine

 

Benieuwd naar vorige edities?

#juni 2022

Seizoen 2021-2022, een seizoen waarin we geschiedenis schreven en met de beker van België de eerste prijs uit onze nog jonge geschiedenis konden binnenhalen! Ook mochten we dit seizoen eindelijk onze United Family weer in levenden lijve ontvangen. Daarom lieten wij ook enkele van onze superfans aan het woord en delen hun ervaringen met jullie.

Kortom een seizoen dat smaakt naar meer en daarom blikten we in dit magazine ook alvast vooruit naar seizoen 2022-2023.  Zo blijft ook onze Academy groeien en lanceren we het heugelijk nieuws dat we Digitalum als naampartner voor onze jeugdwerking mogen verwelkomen.

#december 2021

Seizoen 2021-2022 stond volledig in het teken van verandering: de lancering van onze nieuwe logo’s, de nieuwe BetFirst BNXT competitie met de -tot op heden- onbekende Nederlandse clubs, nieuwe gezichten op én naast het veld met gloednieuwe spelers Casey Benson & Tobias Palmi en Office Manager Sylke.

Daarnaast starte we een vast nieuw item in ons magazine: Basketball for Dummies en plaatsen we naar goede gewoonte vier trouwe partners en een Academy team in the spotlight.

Dit en zoveel meer ontdek je in deze eindejaarseditie van ons clubmagazine.

# juni 2021

Seizoen 2020-2021, een seizoen waarin we de halve finale van de play-offs behaalden, maar ook een seizoen waarin het online gebeuren centraal stond. In dit magazine maak je van dichtbij kennis met onze livestreamhosts Thomas & Philippe én stellen we onze gloednieuwe HLU podcast aan jullie voor.

# december 2020

2020, wat een jaar! In deze editie maak je uitgebreid kennis met de nieuwe spelers van seizoen 20-21, maar ook met onze nieuwe Community Managers & coronacoördinator Stefan, die achter de schermen alles in goede banen leiden.

We brachten onze goede vriend Lubas en assistant coach Ray een bezoekje om te horen hoe het met hen gaat.  Ook keken we samen met 5 trouwe partners van onze Impact HLU Business Community even terug op hun ervaringen bij HLU en polsten we naar hun perspectieven voor 2021. 

 

# juli 2020

Helaas kwam seizoen 19-20 vervroegd tot een einde... 

We blikken terug op deze bizarre tijden met spelers Wen & Maxime en ex-spelers Jack & Rokas. Maar uiteraard kijken we ook vooruit: wat verwachten nieuwe spelers Luke Knapke en Yannick Desiron van volgend seizoen? En hoe ziet de rest van de ploeg eruit? Ook nieuwe coach Sacha Massot stelt zichzelf aan ons voor.

 

# maart 2020

In deze editie kom je een aantal oude bekenden tegen, want doorheen de jonge bestaansgeschiedenis van de Club hebben we al heel wat spelers zien komen en gaan. Dit seizoen kunnen we rekenen op onze twee jonge spelers, die uitgegroeid zijn tot belangrijke pijlers van ons A team, Leander Dedroog en Nathan Kuta. We gingen eens kijken hoe zij het naar hun zin hebben in Park Molenheide. Daarnaast spraken we ook we met Niels Marnegrave over zijn mogelijke comeback en nog zoveel meer…

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn