architekt-nburo is actief betrokken bij diverse opdrachten, van nieuwbouw tot renovatie- en herstructureringsprojecten. Zo werken we aan woningbouwprojecten in alle categorieën, scholen, kantoor- en bedrijfsgebouwen, zorginstellingen en geïntegreerde stedelijke herinrichtingsprojecten.

Ons team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers met hun eigen sterke punten, verspreid over twee locaties: Bree en Brussel. Zo komen we in aanraking met de dynamiek van zowel grootstedelijk als meer landelijk gebied, wat van ons een interdisciplinair bureau maakt.

 

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?  

Via onze vorige gouverneur Herman Reynders, die op geregelde tijdstippen een aantal mensen samen riep om over basket en de baskettoekomst in Limburg te babbelen en na te denken. (Als voorzitter van Bree Basket en grote liefhebber van de sport is Jef een ambassadeur van het Limburgs basketbal.-nvdr)


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Bree Basket heeft sinds 2007 hun clublokaal en secretariaat in onze ateliers.


Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

De basketmicrobe in eerste instantie, maar eigenlijk de ganse beleving voor, tijdens en na een wedstrijd.


Wat is je favoriete HLU-moment?

De bekerfinale tegen Oostende in 2017. Vooral de volksverhuizing van Limburg naar Vorst Nationaal. Geweldige sfeer. Jammer dat we toen op het veld een off-day hadden. Daarnaast de verrassing en het enthousiasme dat ik telkens ervaar bij gasten die voor het eerst meegaan naar het diner en de wedstrijd. Telkens spreken ze van ‘ongelooflijk’, ‘nooit meegemaakt’, ’super’, ‘tof’,…


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"Teamwork makes winners"


Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Maatwerk, persoonlijke aanpak, familiale sfeer, communicatie.


Wat zijn jullie ambities?

Logische en eenvoudige projecten verwezenlijken waar mensen momenten meemaken, deze momenten inkaderen met architectuur.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Het zoeken naar logica en eenvoud.


Met welke uitdagingen krijgt jullie bedrijf voornamelijk te maken?

Het nastreven van duurzaamheid en circulair bouwen voor de toekomst


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Aangename verrassende netwerking, waardoor onze gasten zien dat ons team ook buiten de werkuren kwaliteit en meerwaarde biedt.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn