“Dankzij ATL Renting kunnen ondernemingen snel de baan op met een transportoplossing die slim, veilig en duurzaam is. Vanuit ons hoofdkwartier in Tessenderlo bieden we al meer dan 20 jaar de juiste truck, trailer, chassis of bestelwagen aan die past in de plannen en ambities van uw bedrijf. ATL Renting - Driving your interests.

 

Interview met Chris Bruyninx - Business Unit Manager bij ATL Renting 

 
Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Bij ATL Renting dragen wij de waarden continuïteit, service oriented, transparantie en wendbaarheid hoog in het vaandel.

Wat zijn jullie ambities?

Flexibiliteit in mobiliteit: Onze mobiliteit is constant in beweging. De basis van onze werking is dan ook flexibiliteit. Bij de aanschaf van een (nieuw) voertuig, zodat u snel uit de startblokken schiet. Maar ook onderweg. Ziet u opportuniteiten? Staat u voor uitdagingen? Laat het ons weten. Wij begeleiden u naar de meest passende oplossing.

Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Family driven, client driven: Al sinds 1997 draait alles bij ATL Renting rond efficiënte mobiliteit van onze klanten. Wij zijn een familiebedrijf. En die warme familiale sfeer voelt u in alles wat we doen. Onze medewerkers zijn fier op hun job. Dat maakt ons niet alleen supersterk als team, maar zorgt er ook voor dat wij u echt verstaan. Bij de toekenning van een contract kijken we dan ook verder dan louter de financiële cijfers. We hebben oog voor de mensen achter de onderneming en het businessplan. Daarmee maken wij écht het verschil.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Driving your interests. Dat is wat ons drijft. Elke dag opnieuw.

Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Als werkgever hechten wij veel belang aan gezonde medewerkers. Sport is hier natuurlijk een cruciaal onderdeel van. Bovendien willen wij als bedrijf ons maatschappelijk engagement tonen. Als Limburgs bedrijf is Hubo Limburg United de ideale partner om deze factoren samen te brengen. Dat de club zich linkt aan de volledige provincie is immers uniek en die verbindende factor spreekt ons enorm aan.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

Als werkgever hechten wij veel belang aan gezonde medewerkers. Sport is hier natuurlijk een cruciaal onderdeel van. Bovendien willen wij als bedrijf ons maatschappelijk engagement tonen. Als Limburgs bedrijf is Hubo Limburg United de ideale partner om deze factoren samen te brengen. Dat de club zich linkt aan de volledige provincie is immers uniek en die verbindende factor spreekt ons enorm aan. Daarnaast past het familiale karakter dat de club uitstraalt perfect bij ons!

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Hubo Limburg United is een gevestigde waarde in Limburg en wij zijn in het verleden al vaak aanwezig geweest op de wedstrijden en andere evenementen. Wij zijn partner geworden dankzij Jan Baillien van “e. Baillien interieur en afwerking” met wie we een zeer goede samenwerking hebben.

Wat is je favoriete HLU-moment?

Eigenlijk elke spannende wedstrijd die in de laatste seconden gewonnen wordt door Hubo Limburg United. Die momenten zorgen telkens voor de nodige extase.

Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

De Hubo Limburg United Business Community biedt ons de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer nieuwe contacten te leggen en te netwerken. Onze klanten zijn vaak net als wij eigenaars, zelfstandigen of familiale vennootschappen die het persoonlijk karakter van een onderneming ontzettend belangrijk vinden. Persoonlijke contacten leggen binnen de unieke sfeer van deze Business Community is dus zeer waardevol voor ons.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van 2022?

De gezamenlijke inspanningen van de internationale politieke en de medische wereld verwezen het corona-tijdperk dan toch naar de geschiedenisboeken. Zo werd een nóg grotere pandemie op wereldschaal met miljoenen overledenen gelukkig ingeperkt. Het normale leven hervatte zich opnieuw. Met Remco konden we genieten van een Belgische wereldkampioen én winnaar van de Vuelta, de festivalwei in Werchter stond terug tsjokvol feestende mensen en ondertussen werd een werkelijke armoedeslag vermeden ondanks de vreselijke hoge inflatie. In dit bizarre jaar zijn wij fier hoe onze business unit ATL Light heeft kunnen bevestigen als sterke speler in de markt. Na een eerste inloopjaar draaide ons sales team in 2022 op volle toeren en geraakten we veel sneller dan verwacht 'top-of-mind' bij vele eindbeslissers.

Wat zijn jullie vooruitzichten voor 2023?

De vooruitzichten zijn veelbelovend. De genomen kruissnelheid van 2022 gaan we trachten te verhogen en middels een regionale uitbreiding een groter marktaandeel innemen. Elke 'rebound' uit de markt - vooral voor startende ondernemers en zelfstandigen - gaan we proberen te pakken in 2023 en via een 'slimme spelverdeling' trachten om te zetten in een driepunter.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn