“Bamps Verzekeringen” – de onafhankelijke tussenpersoon in de verzekeringswereld die voor de klant staat en hen gidst naar de juiste verzekeringsoplossing op maat.  

Partner bij HLU sinds?

Tijdens het eerste seizoen van de club, 2014-2015, hebben we een paar keer op losse basis een paar wedstrijden bijgewoond. Sinds seizoen 2015-2016 zijn we effectief partner.

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via Tom Heeren, bestuurslid bij Hubo Limburg United en eigenaar van Groep Heeren. Via hen zijn we ook al enkele jaren verzekeraar van het HLU wagenpark.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

We zijn blij om deel uit te maken van een club die leeft. De wedstrijdbeleving en events zijn van hoge kwaliteit! Er hangt een goede vibe, die zorgt voor enthousiasme bij onze medewerkers.

Wat is de link tussen sport en jullie bedrijfs-DNA?

Zowel Hubo Limburg United als Bamps Verzekeringen streeft ernaar om topprestaties neer te zetten. De dynamiek, passie en energie die je bij sporters ziet, vinden we bij Bamps Verzekeringen ook terug op de werkvloer. Net zoals sporters streng zijn voor zichzelf, zijn wij  streng voor onszelf om de beste partner te zijn voor onze klanten en het beste advies te geven.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Onze baseline is “Bamps Verzekeringen staat voor u.” Enerzijds staan wij voor u om u te beschermen tegen zoveel mogelijke risico’s, maar ook om u te verdedigen ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen. Wij staan niet naast u, maar voor u.

Wat is je favoriete HLU-moment?

Op de wedstrijden hangt in het algemeen steeds een fijne sfeer, wat zorgt voor een ontspannen vrijdagavond voor onze medewerkers en relaties. Maar als wagenliefhebber zijn de events op Spa Francorchamps en de AMG on Tour voor mij persoonlijk toch ook unieke ervaringen.

Wat zijn jullie vooruitzichten?

Ons uitgangspunt blijft: de beste partner blijven voor onze klanten en vooruitgaan op alle vlakken.  

 

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn