The lease we can do. 

8 jaar geleden startte Cyclis als eerste fietsleasebedrijf in België. Momenteel hebben ze 23.000 leasefietsen in beheer. Ze bieden zowel voor de werknemer als de werkgever volledige ondersteuning in het leaseproces. Digitalisering en automatisatie is belangrijk voor Cyclis. De fietsers profiteren van een lokale service door het netwerk van 1100 fietshandelaren.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Duurzaamheid – Groei – Plezier


Wat zijn jullie ambities?

We willen graag ​nationaal en internationaal groeien door de beste fietsleasepartner te zijn, en op die manier te zorgen voor meer plezier in de wereld.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

We hebben een netwerk van 1100 fietswinkels waar onze klanten hun favoriete fiets kunnen kiezen.
Bij Cyclis krijgt iedere fietser sinds 2022 een extra jaar garantie op zijn fiets.
Daarnaast hebben wij een heel persoonlijk contact met de klanten en kan het hele proces digitaal opgevolgd worden in onze tool.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"To push limits so that the world is full of joy."


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Sport is voor onze collega’s heel belangrijk. De meeste sporten in hun privé, maar we gaan ook samen lopen, padellen en deden al eens mee aan een triatlon.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Relaties zijn belangrijk voor ons. Zowel met onze klanten als met ons ondernemersnetwerk. We zijn daarom lid van verschillende netwerkorganisaties en HLU is hier ook een belangrijke pijler.


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Bij HLU kunnen we op een ontspannen manier kennis maken met nieuwe mensen. Op die manier ontmoeten we inspirerende ondernemers die we anders misschien niet zouden tegenkomen.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn