Groep Delorge is de grootste automobielgroep van Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA, Volkswagen Bedrijfsvoertuigen met 32 showrooms verpreid over Limburg en Vlaams-Brabant. We zijn onderdeel van de Limburgse groep A&M Invest dat ook de merken BMW - Mini, Jaguar - Land Rover verdeelt.

Groep Delorge, Gedreven door passie. 

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Groep Delorge is dé pionier in de automobielsector. Hier leidt kennis, ervaring, enthousiasme en engagement tot onze unieke klantenbeleving. Persoonlijke service en constante kwaliteit staan bij ons voorop en de behoeften van klanten, medewerkers en merken staan centraal.


Wat zijn jullie ambities? 

In de automobielsector die continu vernieuwt en klantenbehoeften die continu evolueren wil A&M Invest Best-in-Class zijn op vlak van klantenbeleving. Door de interne processen als groep hierop af te stemmen wil A&M Invest met een sterke lokale verandering: een hart voor onze medewerkers, een doorgedreven professionalisme en een gezonde groei.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Wij geloven dat focus cruciaal is om succesvol te zijn. Onze focus is mobiliteit en die expertise dragen wij uit, zodat onze klanten hun focus behouden op hun business en op hun beurt succesvol zijn.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“It’s the execution where the rubber meets the road.”


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen? 

Hubo Limburg United staat sterk achter samenhorigheid binnen de provincie. Naast de gezonde groei van Groep Delorge blijft ook bij ons een lokale verankering centraal staan. Hiermee versterken we onze regionale verbondenheid met de klant.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn