Importeur en exclusief distributeur van medisch materiaal aan ziekenhuizen en medische speciaalzaken verspreid over alle segmenten binnen de zorgsector, waarbij wij ons specialiseren in producten voor infectiepreventie en infusie- en transfusietherapie.

 

Missie & visie

Dialex Biomedica is importeur van medische hulpmiddelen van fabrikanten met kwalitatieve, innovatieve en gebruiksvriendelijke producten aan competitieve prijzen. Wij engageren ons dagelijks om langdurige en duurzame klantrelaties uit te bouwen, onze vergaande ondersteuning m.b.t. infectiepreventie campagnes en sensibilisering zijn hier een mooi voorbeeld van. Ons einddoel is bijdragen tot een goede zorg voor de patiënt en een vermindering van het aantal zorginfecties.

Q&A

Waarom sponsort u HUBO Limburg United? 

Een goede samenwerking en ondersteuning van de bedrijven uit eigen regio is steeds belangrijk, via het HUBO Limburg United platform komen wij op een aangename manier in contact met deze partijen, ook is het een opportuniteit om klanten en/of zakenpartners uit te nodigen voor een leuke en sfeervolle avond tijdens één van de wedstrijden.

Hoe bent u terecht gekomen bij HUBO Limburg United? 

Via Maarten Bostyn.

Wat moet de lezer zeker bijblijven over jullie bedrijf? 

Werkt u in de zorgsector en vindt u de strijd tegen infecties via de handen of oppervlakken belangrijk, neem dan contact met ons op om te bekijken hoe we uw behoefte kunnen invullen.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn