Importeur en exclusief distributeur van medisch materiaal aan ziekenhuizen en medische speciaalzaken verspreid over alle segmenten binnen de zorgsector, waarbij wij ons specialiseren in producten voor infectiepreventie en infusie- en transfusietherapie.

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Een wedstrijd bijgewoond als gast en onmiddellijk verkocht door het totaalconcept.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

De hospitality formule bij HLU is voor ons een grote meerwaarde. De combinatie van een mooi verzorgd diner, een spannende wedstrijd en de leuke sfeer achteraf is een concept dat bij onze zakenrelaties in de smaak valt.

Wat is je favoriete HLU-moment?

De wedstrijden zijn steeds wel plezant om bij te wonen, maar vooral de wedstrijd eind vorig seizoen tegen Oostende is eentje die me bij blijft. Na een zeer spannende match kon HLU in de slotminuut over Oostende springen en won de wedstrijd met een paar punten verschil. De ontlading en sfeer in de tribune was enorm, onze medewerkers spreken er soms nog van!

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"Together Everyone Achieves More". Binnen Dialex Biomedica is het zeer belangrijk dat de medewerkers met een gezonde goesting komen werken. We doen dan ook mijn best om de teamspirit hoog te houden en onze passie over te dragen.

Hoe hebben jullie de corona-periode ervaren?

Als specialist in infectiepreventie stonden we er natuurlijk middenin! Het was en is nog steeds een enorm drukke en hectische periode voor ons. Op enkele weken tijd moesten al onze processen omgegooid worden om te kunnen inspelen op de grote vraag van de markt en moesten we creatief omgaan met voorraden en leveringen. Ons personeel heeft zich deze periode dan ook 200% moeten inzetten, waar ik hen enorm dankbaar voor ben.

Wat is voor jullie het belang van netwerken in crisistijden?

We hebben ons netwerk in de medische sector nog verder kunnen uitbreiden. Belangrijk voor ons was in eerste instantie dat we bestaande partners konden blijven servicen en zonder stockbreuk zouden vallen. Daarnaast kwam er plots ook de vraag van relaties uit andere sectoren, die zich nu ook moeten verdiepen in handhygiëne.

Welke tip zou je meegeven aan nieuwe HLU partners?

Je hoeft geen basketbalfanaat te zijn om partner te worden! Ik kan alleen maar aanraden om het absoluut een kans te geven en dan volgt alles vanzelf wel. Zowel de wedstrijden als de business community zijn zeer toegankelijk voor een breed publiek.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn