Bij Evoke Health Hub kom je terecht in een community van experten en gepassioneerde sporters die elkaar motiveren om hun doelen te bereiken in een ontspannen omgeving. Samen met onze members gaan we 100% voor een optimale fysieke en mentale gezondheid. Gezonde voeding en een correcte manier van bewegen staan hierbij centraal. Onze trainingsexperts werken doelgericht en op maat: van personal coaching en groepslessen, tot kinesitherapie en voedingsadvies. Innovatie, passie en fun wegen allemaal even hard door. Samen streven voor jou naar een gelukkiger, productiever én gezonder leven, samen gaan we naar de beste versie van jezelf!

 

Uit welke dingen halen jullie het de meeste voldoening?

Wat is leuker dan dag in, dag uit bezig zijn met enthousiaste members die met volle goesting aan hun gezondheid willen werken? Elk met een gepersonaliseerd traject, maar toch met een gemeenschappelijke uitdaging: je eigen doelen behalen op een healthy, duurzame en vooral plezante manier.


Hoe is jullie bedrijf gegroeid de afgelopen jaren?

Met de oprichting van Functional Body in 2008, kreeg de grote passie voor sport en gezondheid van Christophe Giardina en Evie Snoeckx vorm. Hun ultieme doel? Zoveel mogelijk mensen net als hen laten ervaren hoe een gezonde, actieve en evenwichtige levensstijl alles beter maakt. Met Evoke Health Hub breien we met veel goesting een volgend hoofdstuk aan dit inspirerende verhaal, en dit sinds september 2019. Niet alleen hebben we ons team uitgebreid tot een equipe van 6 gemotiveerde coaches, ook hebben we inspanningen geleverd om onze trainingsstudio te optimaliseren: een gloednieuwe app, een InBody-meettoestel om nog efficiënter te kunnen meten, extra trainingsmateriaal en een vernieuwde vloer, … 


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?
 
We weten uiteraard als geen ander hoe belangrijk sport - of beweging in ’t algemeen - is voor je fysiek én mentaal welbevinden. Start eens met elke dag een korte wandeling te maken tijdens je middagpauze of voor en na het werk met de hond, aangevuld met een paar actievere (kracht)workouts per week, en je zal snel een enorm verschil voelen in je energieniveau. Basketbal is dan nog eens een ploegsport die aantoont dat de verschillende delen een groter geheel vormen. Ook in onze trainingsstudio leren we nog dagelijks van mekaar bij en staan we als één ploeg klaar voor onze members. 
 

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?
 
De favoriete quote van coach Stef: “Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving”. Dat past niet alleen bij hoe wij als individuen in ’t leven staan, maar ook bij hoe we onze zaak willen laten bloeien. Met initiatieven als Zoom workouts, The Hub Cup en online coaching proberen we onze community niet alleen hecht te houden, maar ook te laten groeien.
 

Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie? 
 
Op de sfeervolle speelavonden én de steeds perfect geplande netwerkevents komen we in contact met mensen uit Limburg die allemaal wel een gezondheidsdoelstelling hebben, of dit nu privé is, of binnen hun bedrijf. Geen beter moment voor ons om in een ontspannen sfeer ons verhaal te doen en mensen te enthousiasmeren over onze waarden en diensten. 

 

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn