Flexorius, HR mét hoofdletters

De juiste mensen aantrekken en behouden in je organisatie is dé uitdaging de dag van

vandaag. En hoe je het draait of keert: het belangrijkste in je bedrijf, dat zijn je mensen. Als je in hen investeert, groeien ze, en je bedrijf groeit mee. Maar hoe pak je dat juist aan? Daar weten wij alles over.

Wij ondersteunen en adviseren je in de groei van je organisatie én je mensen. Samen met jou brengen we jouw HR-noden, doelen en dromen in kaart. We werken aan de hand van 3 pijlers: ondernemen, ondersteunen en ontwikkelen. 

Wat wil dit zeggen?

- We zijn sterk in mensen én alle paperassen die daarbij komen kijken.

- We hebben een kritische blik én denken strategisch met je mee.

- We zorgen dat je mensen groeien in skills én als mens.

Onze aanpak is steeds persoonlijk en afgestemd op wat jij nodig hebt en nog wilt bereiken. Van het uitstippelen van een strategisch HR- of opleidingsbeleid, het opzetten van aangepaste HR-processen & tools, het ondersteunen in HR-taken tot het individueel & collectief ontwikkelen van medewerkers en organisaties.

HR, mét hoofdletters. Want we zijn er elke dag mee bezig. En we delen onze expertise met plezier.

 

Interview met Katrien Vanrusselt - Co-founder van Flexorius, HR mét hoofdletters

Partner bij HLU sinds?Seizoen 2018-2019

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?We werden uitgenodigd door Printcity. De sfeer zat er die avond goed in: ambiance, spanning, lachende mensen, … Sindsdien hebben we de smaak te pakken en zijn we aanwezig op elke thuismatch. We zijn een trotse partner van HLU.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?Nieuwe mensen ontmoeten, vriendschap en plezier beleven. De intieme netwerkmomenten en de visibiliteit die HLU ons daarnaast biedt, is een extra opportuniteit om Flexorius in de kijker te zetten.Bovendien zijn er heel wat overeenkomsten tussen wat we bij Flexorius doen en wat het HLU team doet. Een team dat samen doelen moeten halen, is niet vanzelf een kwalitatieve eenheid. Daarin speelt de coach of de leidinggevende een belangrijke factor. Investeren in o.a. leidinggeven, communicatie, teamontwikkeling en -dynamiek is een must. Dit zijn slechts enkele van de onderdelen waar we binnen onze Flexorius Academy mee aan de slag gaan.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?“Alles wat je aandacht geeft, groeit”Dit is een van de universele wetten van het leven. Hoe meer aandacht je aan iets schenkt, hoe meer je hier van zult krijgen.Kijk maar naar het meten van bepaalde zaken in je organisatie: hoe meer je het meet, hoe meer aandacht het krijgt, en hoe meer het groeit.Net zoals aandacht voor de positieve werknemers hebben, of aandacht schenken aan opportuniteiten binnen je organisatie.

Wat is je favoriete HLU-moment?

Elke wedstrijd waar het puntental dicht bij mekaar blijft, je op het puntje van je stoel zit en dan samen die overwinning halen, dat is een zalig moment.

Wat was voor jullie het hoogtepunt van 2022?

Het instappen als aandeelhouder bij Mast, branding en communicatiebureau uit Hasselt. We werken al een tijdje samen en onze visies leunen heel nauw aan mekaar. Met deze stap kunnen we niet alleen elkaars groei versterken, maar ook deze van onze klanten.

Wat zijn jullie vooruitzichten voor 2023?

We hebben veel ambitie voor de verdere uitbouw van Flexorius, samen met Mast. We zijn bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en opleidingen. Ook zullen we nog meer inzetten op het aantrekken van sterke HR-profielen, op deze manier willen we organisaties nog beter ondersteunen en adviseren met al hun HR-noden en doelen. En uiteraard hopen we dat we in 2023 op een normale manier alle events en wedstrijden kunnen beleven… met een sterk ploeg op het veld.

 

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn