Jacobs Transport, altijd in beweging!

Bij Jacobs draait alles om langdurige kwaliteit op maat. Met een familiale aanpak bieden wij een snelle en flexibele service voor jouw (inter)nationale transportaanvraag en nemen al jouw transportzorgen over! Momenteel zijn wij voornamelijk actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Noord-Frankrijk. Met een uitgebreid wagenpark in eigen beheer richten wij ons op een breed scala aan sectoren zoals staal, verpakkings- en voedingsindustrie, automotive, petrochemie, bouw- en de maritieme sector.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Jacobs family (our team), Appearance, Consistency, Operational excellence, Balanced, Sustainable.  


Wat zijn jullie ambities?

Kwaliteit staat voorop! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij een uitstekende service bieden. We denken mee met onze klanten en nemen alle transport zorgen over. Ons professionele team staat altijd klaar.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Ons enthousiaste team! Het sales team doet er alles aan om binnen no-time een gepaste offerte voor jouw aanvraag te bezorgen. De afdeling Customer Operations zal het overnemen als vast en vertrouwd aanspreekpunt voor de klant. Vervolgens zal het deskundige team van planners met hun jarenlange ervaring zorgen voor een optimale planning en wordt elke levering nauwkeurig opgevolgd.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"The key to succes is to focus on goals, not obstacles!"


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Het aangename aan het nuttige koppelen. Plezier, ontspanning en een aangename netwerking.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Mensen (/diensten) verbinden.


Wat is je favoriete HLU-moment?

Samen de winst vieren van iedere gewonnen wedstrijd ;)


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Plezier en ontspanning! Gekoppeld met het uitbreiden van ons netwerk met mensen van verschillende bedrijfstakken, onder het genot van een mooie basketbalwedstrijd.

 

Jacobs Transport bestaat uit 2 bedrijfssegmenten;

  • Transport: Dankzij de uitstekende ligging in de industriezone Genk-Zuid, flexibele organisatie en werkmethode worden allerhande logistieke vragen efficiënt en snel opgelost.

Onze klanten situeren zich in de staal- en automobielsector alsook in de bouw-, verpakkings- en voedingsindustrie en nog vele anderen. Wij zijn voornamelijk actief in de Benelux, Duitsland en Noord-Frankrijk en dat in een straal van 400 km rond Genk.

  • Autocars: De autocars worden ingezet voor daguitstappen, meerdaagse reizen, evenementen, incentives en ook schoolritten en schoolreizen. Van 33 tot 80 plaatsen zijn ze voorzien van al het moderne comfort. De nadruk ligt in onze persoonlijke aanpak zodat onze klanten kunnen ontspannen en zorgeloos genieten.

 

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn