Jacobs Transport, altijd in beweging!

Bij Jacobs draait alles om langdurige kwaliteit op maat. Met een familiale aanpak bieden wij een snelle en flexibele service voor jouw (inter)nationale transportaanvraag en nemen al jouw transportzorgen over! Momenteel zijn wij voornamelijk actief in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Noord-Frankrijk. Met een uitgebreid wagenpark in eigen beheer richten wij ons op een breed scala aan sectoren zoals staal, verpakkings- en voedingsindustrie, automotive, petrochemie, bouw- en de maritieme sector.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Jacobs Team, Appearance, Consistency, Operational excellence, Balanced, Sustainable.

Wat zijn jullie ambities?

Uitgroeien tot een welgekende partner in België voor transport en logistieke doeleinden. Onze missie die hierbij aansluit is als betrouwbare, logistieke partner langdurige klantenrelaties opbouwen door kwalitatieve oplossingen op maat aan te bieden.

Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Ons professionele en enthousiaste team onderscheidt Jacobs van de concurrentie! Het sales team doet er alles aan om binnen no-time een gepaste offerte voor jouw aanvraag te bezorgen. De afdeling Customer Operations zal het overnemen als vast en vertrouwd aanspreekpunt voor de klant. Vervolgens zal het deskundige team van planners met hun jarenlange ervaring zorgen voor een optimale planning en wordt elke levering nauwkeurig opgevolgd.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

A little progress each day, adds up to big results!

Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Het aangename aan het nuttige koppelen. Plezier, ontspanning, klantenbinding en een aangename netwerking.

Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Op een sportieve manier diensten (/mensen) verbinden.

Wat is je favoriete HLU-moment?

Samen de winst vieren van iedere gewonnen wedstrijd!

Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Plezier en ontspanning! Gekoppeld met het uitbreiden van ons netwerk met mensen van verschillende bedrijfstakken, onder het genot van een mooie basketbalwedstrijd.

 

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn