Waar denkt u aan als u het woord beton hoort? Koud? Kil? Dat is toch wat wij horen als we het over onze sector hebben. Die zou weinig menselijk zijn. Gevoelloos. Een sector waar het draait om kwantiteit. En waar denken op korte termijn de norm is.

 

 

Wij van Jos Eerdekens geloven dat het anders kan. Onze ervaren handen brengen beton al veertig jaar lang tot leven. Ons warme hart zet u als mens op de eerste plaats. Onze liefde voor vakmanschap garandeert u de finesse die nodig is voor een perfect eindresultaat.

 

 

Als familiebedrijf beloven we u de beste betonvloer voor uw project. Uitgevoerd door onze eigen mensen, volgens de regels van de kunst. Dat is wie we zijn, dat is onze belofte aan u. Een belofte die we eren. Elke vloer opnieuw.

 

Jos Eerdekens Betonvloeren, gelegen te Oudsbergen, is meer dan 40 jaar geleden opgericht door Jos Eerdekens en is sinds jaar en dag gespecialiseerd in het uitvoeren van hoogkwalitatieve industriële betonvloeren & het onderhoud daarvan. In 2017 namen dochters Ethel en Christel Eerdekens het bedrijf over.


Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Onze betonbeloftes; https://eerdekensjos.com/betonbelofte/10-garanties/


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Wij gaan in tegen de trend in onze sector dat er enorm wordt bespaard op kwaliteit, zowel op vlak van de gebruikte materialen als op de kwaliteit van de arbeiders. Wij willen net betere vloeren maken met hoogwaardige materialen en met onze eigen mensen die volgens onze hoge kwaliteitseisen werken.


Wat zijn de sterkste troeven van uw bedrijf?

Meer dan 40 jaar ervaring, technische knowhow en onze eigen medewerkers die onder de strengste kwaliteitseisen intern zijn opgeleid.


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via onze klant Isola


Wat is je favoriete HLU-moment?

Tijdens de laatste minuut van de match loopt de spanning vaak op, dan wordt de hele tribune mee gezogen en is er een grote de uitbarsting van plezier wanneer we winnen!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn