Experience The Exceptional Skin Care

 

Lekker in je vel zitten, daar draait het om bij NAQI®! Als familiebedrijf, brengen wij sinds 1986, sportgeneeskunde, kinesitherapie en dermatologie samen tot 1 merk.  Van basketbal tot een zondagse familiewandeling, met de NAQI® huidverzorgende, - beschermende en herstel bevorderende lotions is er voor iedereen een geschikt product te vinden.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Kwaliteit – Familie – Innovatie


Wat zijn jullie ambities?

Iedereen zorgeloos laten sporten en bewegen, geen vervelende pijntjes, geen koude en stramme spieren.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

NAQI® streeft altijd naar een totaalaanpak, waar de huid steeds centraal staat. Alle NAQI® producten worden zo ontwikkeld dat ze zowel een bijdrage leveren aan de prestaties alsook de huidverzorging van de atleten en hun medische staf.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

"Good is not good enough"


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Bewegen is de hoeksteen van een goede mentale en fysieke gezondheid. Met een slechte of beschadigde huid wordt de bewegingsvrijheid beperkt. De huid van atleten heeft het hard te verduren en wordt meer onder stress gezet dan de huid van een niet-atleet.

De impact bij duursporten, waar onze expertise ligt, is anders dan bij zaalsporten en zeker basketbal. Door de samenwerking en feedback van de spelers en staf wordt het NAQI® mogelijk gemaakt om zijn producten te optimaliseren en de huidverzorging voor iedereen te perfectioneren.


Met welke uitdagingen krijgt jullie bedrijf voornamelijk te maken?

Een antwoord te geven op elk type atleet met elk type van huid. De zin en onzin van huidverzorging duidelijk maken, het is niet enkel cosmetisch.  


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via het dochterbedrijf www.fysioshop.be die als gespecialiseerde sportmedische groothandel instaat voor het materiaal van de HLU kinesitherapeuten.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn