MAGISCH DUO

Qontact is een uniek concept met een jeugdig en enthousiast netwerk, dat vaak ‘de nieuwe zakelijke generatie’ wordt genoemd. Qontact is ook zoveel als twee succesvolle handen op één buik. In 2015 hielden de jonge bezielers Debbie Stas en Sven Van der Meiren hun geesteskind boven het doopvont. Qontact steunt op drie krachtige pijlers: persoonlijk, dynamisch én vooral doeltreffend. We leggen de juiste Qontacten tussen collega-ondernemers zodat zij nog meer business genereren. Wij streven naar ‘goesting in ondernemen’ op lange termijn en dit zonder enige pretentie.

MAGISCH MAGAZINE

Van creatieve tool tot zakelijke bijbel. Qontact business magazine verschijnt tweemaal per jaar met inspirerende verhalen van én voor talentvolle ondernemers. Niet meteen onze corebusiness, maar wel een handige en informatieve tool. Jawel, wij brengen ook uw verhaal in de picture op tal van hotspots, bij collega-ondernemers én bij nieuwe potentiële Qontacten.

MAGISCH NETWERK

Het netwerk van Qontact groeit systematisch. Meer nog: het groeit spectaculair! De sleutel van ons succes? Een doelgerichte visie. Qontact heeft een netwerk opgebouwd dat in de eerste plaats de ondernemer vooropstelt. Wij creëren de ideale ontmoetingsplaats voor kleine en grote, nieuwe en minder nieuwe bedrijven. Dat doen we door tal van gerichte personal events te organiseren. Mét een hoogstpersoonlijke touch om zinvolle Qontacten te leggen.

MAGISCH PLATFORM

Ons magazine en netwerk zijn één, online marketing is twee. Binnen het snel evoluerende ondernemerslandschap zijn onlinestrategieën niet meer weg te denken. Naast print biedt Qontact dan ook een aanzienlijk digitaal bereik. Dankzij dit platform zorgen wij ervoor dat u zichtbaar bent op sociale media en dat uw ‘brandend actueel’ nieuws onmiddellijk bij de juiste doelgroep terechtkomt. Bovendien verspreiden wij uw verhaal via grootschalige mailings. Zo komt uw content ongetwijfeld onder de aandacht van collega-ondernemers.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn