Romulus & Remus, uw betrouwbare partner voor kwalitatief interieurwerk. Van ontwerp tot realisatie, van bast tot kast, van chape tot restaurant en van plank tot winkel. 25 gemotiveerde stielmannen (& stieldames) met een passie voor detail, respect voor timing en prestaties binnen budget. Oorspronkelijk deden we voornamelijk residentiële interieurs. Dit is al snel uitgebreid naar véél meer dan dat. Wij ontwerpen en maken ook totaalprojecten voor kantoren, medische doeleinden, gevels, trappen en oplossingen voor retail. Wij zijn uw full-service partner voor topkwaliteit in interieurbouw!I

Interview met Alec Ghysen, COO bij “Walth” & CEO bij “Romulus & Remus” 

Partner sinds? Romulus en Remus sinds seizoen 2017-2018, Walth sinds de oprichting van het bedrijf dus seizoen 2020-2021.

Hoe heb je kennis gemaakt met Hubo Limburg United?

Romulus en Remus heeft destijds de gevel van de spelershome afgewerkt met hout en was al een tijdje actief binnen de Business Community. Ikzelf ben in november 2019 gestart en heb al vrij snel daarna een wedstrijd bijgewoond. Natuurlijk zijn we ook betrokken via onze eigenaar Groep Tom Heeren. Romulus en Remus is net als Walth eigendom van de Groep Tom Heeren, waar ook Hubo onder valt.

Welke waarden van jullie bedrijf en Hubo Limburg United komen het sterkst overeen? 

We hebben van nature uit een winnaars-mentaliteit en willen dit graag koppelen aan een ambitieuze club, daarnaast zijn we een fier Limburgs bedrijf en zitten we verspreid over de hele provincie, net zoals de partners en supporters van Hubo Limburg United. 

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij Hubo Limburg United? 

Bij Romulus en Remus ligt de nadruk vooral op het vergroten van het netwerk, terwijl het bij Walth belangrijk is om op korte termijn zoveel mogelijk naambekendheid te krijgen.

Wat is je favoriete Hubo Limburg United-moment?

De dagsponsoring van Romulus en Remus in december 2019, waarbij we enerzijds onze klanten in de watten konden leggen met een lekker diner maar anderzijds ook op een originele manier konden laten zien aan het grote publiek wat we in allemaal in huis hebben. En natuurlijk hoort de afterparty er ook bij,  waar de fijne sfeer die er na een overwinning hangt plezant is, maar waar je ook heel wat bekende gezichten tegenkomt.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Wij gaan steeds voor veel inhout

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn