Reeds meer dan 50 jaar begeleidt Schiffeleers Glas uw bouwproject. 

U kan bij ons terecht voor al uw buitenschrijnwerk in houtaluminium en pvc. Maar ook voor uw interieurglas en zonwering kan u bij ons terecht. Neem een kijkje op onze website en maak een afspraak in onze showroom om u van onze expertise te vergewissen. Onze woningbouwmarkt valt in niets te vergelijken met de omringende landen. Belgen bouwen graag individueel, op maat van hun eigen smaak. Daarop anticipeert schrijnwerkspecialist Schiffeleers in Alken. We positioneren ons tussen de grote industriële spelers en de vakman-schrijnwerker. Enerzijds automatiseren we om rendabel en snel te kunnen werken, anderzijds spelen we flexibel in op de specifieke noden van individuele klanten. Onze medewerkers blijven echte vakspecialisten, maar ze krijgen wel alle tools om vlot en efficiënt te werken.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?         

Schiffeleers Glas wil o.w.v. excellente service (h)erkend worden als betrouwbare partner door klanten en leveranciers. Dit resulteert in duurzame samenwerkingen. Schiffeleers Glas investeert in goed opgeleide competente medewerkers. Deze leveren top service en zorgen voor tevreden klanten. We streven naar gezonde groei en stabiliteit. De beste garantie voor onze klanten en medewerkers. Die medewerkers krijgen naast een fijne werkplek kansen om zich verder te ontplooien en continu te leren. Schiffeleers Glas is klaar voor een bouwwereld in verandering!


Wat is jullie specialiteit?    

Vervaardigen en monteren van buitenschrijnwerk in aluminium, hout en PVC. Maar ook voor interieurglas en zonwering kan u bij ons terecht. Wij zijn gekend voor onze kwaliteit. Al meer dan 50 jaar geven onze medewerkers elke dag opnieuw het beste van zich zelf bij zowel onze particuliere klanten, als op onze projecten.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn