Van Vlierden is het tuinbedrijf dat zowel voor de particulier als voor projectmarkt alles in huis heeft voor de opbouw van de mooiste omgevingen. Verhardingen, bijgebouwen, poolhouse, wellness, poorten, verlichtingen, samen met een groene verbinding naar de planten zorgen zo voor de super sfeervolle privétuinen. Maar ook infrastructuur, rioleringen, parkings, afsluitingen ook met groen als de connectie zijn realisaties voor residenties, scholen, ziekenhuizen, rusthuizen, bedrijven, en zoveel andere projecttoepassingen. Groene daken en groene wanden omsluiten het gebouw en maken het af en dragen bij aan de verlaging van de ecologische footprint ervan. Groene nazorg en een langdurige samenwerking met diverse opdrachtgevers zijn de basis van het vertrouwen. De fantastische medewerkers zijn de dagelijkse funderingsbasis van het bedrijf.

 

Hoe heb jullie kennis gemaakt met HLU?  

Bij de opstart van de club werd ik als toenmalig basketter en bestuurslid bij Alken BBC gecontacteerd met de vraag of ik interesse had om mee te stappen in het HLU project, waar ik natuurlijk niet lang over heb moeten nadenken!


Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

Enerzijds uit sociaal engagement, de Limburgse jeugd heeft nood aan een ploeg in Limburg op hoogste niveau als motivator om het beste van zichzelf te geven. Anderzijds is het voor mezelf een heel dankbaar gegeven om te kunnen netwerken binnen een kader waar ik een passie voor heb. Daarbovenop leer ik ook de relaties die ik meebreng naar de wedstrijd op een andere manier kennen, en omgekeerd!


Wat is je favoriete HLU-moment?

Er zijn al heel wat leuke momenten gepasseerd; veel spannende wedstrijden, de bekerfinale tegen Oostende, close calls tegen Antwerpen, het is overall mooi dat deze jonge club al zo ver is geraakt. Een absoluut memorabel moment was de allereerste Amerika reis naar Charlotte. Live een NBA wedstrijd zien was een jongensdroom die uitkwam, daarna stevig de bloemetjes buitengezet maar toch ’s ochtends gaan joggen met andere partners door de verlaten straten van Charlotte. Fijne herinneringen!


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“Never shoot to miss” is een uitdrukking die in basketbal gebruikt wordt, als je niet de intentie hebt om te scoren of twijfelt, moet je niet gooien.  Dit gebruik ik vaak als jeugdtrainer, maar geldt ook in de bedrijfswereld: als je niet zeker bent van iets, dan moet je het niet doen.


Wat zijn jullie vooruitzichten?

Van Vlierden is goed gevestigd in B2B, maar we willen terug meer inzetten op B2C om dit naar een nog hoger niveau te tillen. En natuurlijk inspelen op de groeikansen die er zijn: groengevels en groendaken zijn steeds meer in trek, mede doordat ze ecologisch verantwoord zijn, vooral de grote steden zijn daarom voor ons the place to be!


Welke tip zou je meegeven aan nieuwe HLU partners?

Basket is een zeer tactische en atletische sport. Het duurt even voor je alle regels onder de knie hebt, maar het is een zalige sport om te ontdekken!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn