Veel inhout – tout en bois

Walth is een groothandel van hout en aanverwanten producten, met reeds 7 vestigingen in Limburg en de Kempen. Met een breed assortiment, een grote voorraad en een uitgebreide dienstverlening, slagen we erin onze professionele klanten snel en correct te helpen. Met een visie op duurzaamheid alsook de focus op professioneel advies, digitalisering van het maatwerk en leveringen op de werf of aan huis wil Walth zich duidelijk als professionele speler in de markt profileren.

 

Interview met Alec Ghysen, COO bij “Walth” & CEO bij “Romulus & Remus” 

Partner sinds? Romulus en Remus sinds seizoen 2017-2018, Walth sinds de oprichting van het bedrijf dus seizoen 2020-2021.

Hoe heb je kennis gemaakt met Hubo Limburg United?

Romulus en Remus heeft destijds de gevel van de spelershome afgewerkt met hout en was al een tijdje actief binnen de Business Community. Ikzelf ben in november 2019 gestart en heb al vrij snel daarna een wedstrijd bijgewoond. Natuurlijk zijn we ook betrokken via onze eigenaar Groep Tom Heeren. Romulus en Remus is net als Walth eigendom van de Groep Tom Heeren, waar ook Hubo onder valt.

Welke waarden van jullie bedrijf en Hubo Limburg United komen het sterkst overeen? 

We hebben van nature uit een winnaars-mentaliteit en willen dit graag koppelen aan een ambitieuze club, daarnaast zijn we een fier Limburgs bedrijf en zitten we verspreid over de hele provincie, net zoals de partners en supporters van Hubo Limburg United. 

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij Hubo Limburg United? 

Bij Romulus en Remus ligt de nadruk vooral op het vergroten van het netwerk, terwijl het bij Walth belangrijk is om op korte termijn zoveel mogelijk naambekendheid te krijgen.

Wat is je favoriete Hubo Limburg United-moment?

De dagsponsoring van Romulus en Remus in december 2019, waarbij we enerzijds onze klanten in de watten konden leggen met een lekker diner maar anderzijds ook op een originele manier konden laten zien aan het grote publiek wat we in allemaal in huis hebben. En natuurlijk hoort de afterparty er ook bij,  waar de fijne sfeer die er na een overwinning hangt plezant is, maar waar je ook heel wat bekende gezichten tegenkomt.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Wij gaan steeds voor veel inhout.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn