the bpost cup 2018

 

Belgische bekerfinale basketbal (#bpostcup)

Voor het vierde jaar op rij vindt ‘the bpost cup’, de Belgische bekerfinale basketbal, plaats in Vorst Nationaal. De laatste editie werd na een spectaculaire wedstrijd voor 7.000 toeschouwers gewonnen door BC Oostende. Hijst Oostende zich opnieuw op het hoogste schavotje of wordt de hegemonie van de Kustjongens doorbroken? De finalisten zullen gekend zijn na het weekend van 26-28 januari, wanneer de halve finales worden gespeeld in een back-to-back format.

De finale van ‘the bpost cup’ wordt dit seizoen op zondag 11 maart om 15 uur gespeeld in Vorst Nationaal, voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware sporttempel. Ook nu weer kondigt de finale van ‘the bpost cup’ zich niet enkel aan als een topsportwedstrijd, maar nog meer als een uniek evenement voor het hele gezin. Verzeker je van plaatsen voor de apotheose van de Belgische bekercompetitie en kom op 11 maart naar Vorst!

 

Tickets

  • Kaarten kosten 20 euro.
  • Kinderen t/m 12 jaar betalen slechts 13 euro.

Wil je de actie en spanning van dichtbij meemaken? Zit je graag met je neus op de zijlijn van het basketbalveld, dan kan dat. Dit jaar wordt namelijk een exclusieve HOT SEAT aangeboden voor 55 euro.

Koop hier alvast uw tickets.

 

Maar eerst de halve finales...

Proximus Spirou Charleroi, Hubo Limburg United & BC Oostende & Belfius Mons Hainaut hebben zich succesvol gekwalificeerd voor de halve finales voor de bpost cup.

 

 

Kom en supporter ons naar een tweede bekerfinale! Geniet nog even mee van de ongelooflijke ervaring van #thebpostcup2017 

 

 

Wedstrijden

We zien je graag op onze volgende thuiswedstrijden. Check nu nog de kalender!

Bekijk kalender

Academy Summer Camp

De Hubo Limburg United Academy organiseert in de zomer opnieuw een basketbalkamp!

Wegens het groeiend aantal deelnemers, zijn er verschillende data voor de verschillende leeftijdscategorieën.

Meer info hier >

Sporthal Alverberg

Herkenrodesingel 33
3500 Hasselt
België

Bekijk nu deze pagina