Cheer Academy

Hubo Limburg United Cheer Academy

Hubo Limburg United start vanaf september 2018 met een Cheer Academy. Kinderen die er van dromen om cheerleader te worden, bieden we de kans aan om specifieke lessen te volgen. Ze zullen worden opgeleid om later (vanaf 17 jaar) deel uit te kunnen maken van het Cheer Team, dat de thuiswedstrijden van Hubo Limburg United verzorgt. Vanaf 8 jaar worden de kinderen toegelaten. De lessen zullen opgesplitst worden in verschillende leeftijdsgroepen/niveau’s. Een les bestaat niet enkel uit danselementen met pompons, maar ook uit stunts en acrobatieën. 
 
Dansstudio Time To Dance zal de organisatie van de gloednieuwe Cheer Academy van Hubo Limburg United op zich zal nemen. Het concrete uurrooster zal later op deze pagina verschijnen. Ervaring is niet vereist, een goede motivatie en veel enthousiasme wel. Wij kijken er alvast naar uit jullie te verwelkomen! 

 

Leeftijdsgroepen

Groep 1: geboortejaar 2010 - 2008
Groep 2: geboortejaar 2007 - 2005
Groep 3: geboortejaar 2004 - 2000

 

Meer info

Het lesgeld bedraagt 90€ per semester (gratis 1 proefles te volgen in de week van 28 mei 2018 of in september 2018)

Inschrijven mogelijk via dansschool Time To Dance vanaf juni 2018. 

 
 
 

AUDITIE HLU CHEER TEAM

Wat?

De auditie zal bestaan uit 2 delen:

  • Aangeleerde choreo: er zal ter plaats een choreo worden aangeleerd en die zullen jullie nadien voor de jury moeten presenteren.
  • Eigen choreo: je mag zelf een choreo van ongeveer 1min tot 1min30 brengen in de dansstijl die je het meest beheerst. Dat kan jazz, modern, hip hop, acrobatie, gymnastiek, … zijn. Hierin laat je zo veel mogelijk elementen zien. Er wordt niet beoordeeld op het choreografisch aspect, enkel op de uitvoering. Muziek wordt zelf meegebracht op laptop of IPod of Tablet. Zorg voor een tweede muziekbron (bv CD of Stick) als reserve.

Nadien volgt een kort gesprek.

Wanneer en waar?

Op zondag 27 mei 2018 verwachten we je om 10u30 in Sporthal De Weyer (danszaal) , Oud Mersenhoven 15C in Kortessem. Er is voldoende parking aan de sporthal.

Einde wordt voorzien rond 12u.

Waarop beoordeelt de jury?

De jury beoordeelt volgende criteria:

  • Ritme: Voel je de muziek goed aan, kan je de sfeer "beleven" terwijl je danst, muzikaliteit, gevoel voor ritme en frasering.
  • adaptatie: Kan je zelf snel nieuwe figuren en combinaties makkelijke opnemen en correct uitvoeren?
  • Techniek: beheers je de basistechnieken van de verschillende dansstijlen, zeker van de door jou gekozen stijl? Onder basistechnieken verstaan we: draaitechnieken, sprongtechnieken, balans, centering, lichaamsbeheersing, coördinatie, …
  • Fysieke elementen: Lenigheid, kracht, snelheid, uithouding
  • gebruik van de ruimte: Dans je niet te ingehouden? Worden de sprongen en draaien goed uitgevoerd met voldoende amplitude?
  • dynamiek van de bewegingen: Dans je met de juiste kracht, uitstraling/expressie/beleving? Bouw je contrasten in?

Niet vergeten?

  • Op voorhand in te schrijven
  • Dansuitrusting mee te brengen

Veel succes!

 

Voor meer info: Dansstudio Time To Dance - info@timetodance.be - 0498/69.03.39

Wedstrijden

We zien je graag op onze volgende thuiswedstrijden. Check nu nog de kalender!

Bekijk kalender

Koop nu je tickets via onze online ticketmodule

Bestel online