LUcky BAStards

LUcky BAStards, teamwork makes the dream work!

In oktober 2014 zijn we gestart met de oprichting van een officiële supportersclub van basketbalclub Hubo Limburg United. Deze club kreeg de naam ‘Lucky BAStards’ mee, een verwijzing naar onze mascotte Lubas.
 
 

Het bestuur bestaat uit 8 leden, Benny Bosmans (voorzitter), Kristel Vossen (ondervoorzitter), Roel Vanheel (secretaris), Jurgen Trosien (penningmeester), Peggy Verbieren (PR), Gunther Haex en Carlo Meert.

Zowel bij thuis- als uitwedstrijden zijn we zichtbaar aanwezig om de spelers, coaches en sportieve staf te ondersteunen. Ondanks het drukke programma van de wedstrijden proberen we ook steeds onze vrienden van ‘HLU on Wheels’ te steunen tijdens hun wedstrijden.

Ieder seizoen organiseren we ook onze eetdag, de pastadag, de barbecue en onze XXL-burgerday die dit seizoen reeds aan zijn derde editie toe is. Daarnaast zijn we ook steeds te gast om deel te nemen op het validentornooi van de Wheelers om deze moeilijke sport ook eens zelf te proberen. Tevens hebben we sinds ons bestaan ook iedere keer deelgenomen aan het supporterstornooi op het einde van het ieder seizoen. Na Charleroi (2015), Antwerpen (2016), en Luik (2017) valt het ons de eer om de organisatie van het achtste supporterstornooi op ons te nemen. Uiteraard zijn we van plan om er een feestelijke editie van te maken.

Samen met de vele supporters hebben we al veel mooie momenten mogen beleven maar het hoogtepunt is uiteraard de bekerfinale in Vorst. Onze grote droom blijft echter een sfeervak te maken maar hiervoor zijn er leden nodig. Voel je u geroepen, niet twijfelen, neem gerust contact op met ons.

 

Volg de LUcky BAStards op de voet via Facebook

www.facebook.com/LUckyBAStardsHLU

gloednieuwe hoodies

De LUcky BAStard hoodies zijn terug in stock. Bestel er snel een en be part of the team! Red white dynamite!

 

Get your own!