Become a Union Of The Ring Partner

Met meer dan 100 partners en basketbal op topniveau is Hubo Limburg United dé ontmoetingsplaats voor ambitieuze ondernemers en bedrijven. Maak als partner je keuze uit een van onze vaste pakketten of laat ons een formule op maat van jouw bedrijf uitwerken. Van naamsbekendheid genereren en klantenrelaties opbouwen tot nieuwe contacten leggen en interessante samenwerkingen opzetten. Als partner van Hubo Limburg United scoor je op alle vlakken.

De voordelen van je partnership:

Visibiliteit

Verhoog je naamsbekendheid, zowel B2B als B2C. Niet alleen op of rond het veld, maar ook in de pers, op events en via social media zetten we jouw bedrijf in de kijker.

Hospitality

Wat is origineler dan samen met klanten, leveranciers of relaties een leuke avond te beleven op onze wedstrijden? Combineer al dan niet met een diner in ons Business Restaurant en beleef de unieke basketsfeer vanop de eerste rij.

Netwerken

Kom in contact met andere Union of the Ring-partners, breid je eigen netwerk uit, leg zakelijke contacten en ontmoet potentiële klanten. Hubo Limburg United scoort op het veld, jij ernaast.

BE PART OF THIS FAST GROWING COMMUNITY!

Wil jij graag deel uitmaken van onze unieke business community? Als partner van Hubo United Limburg ben jij onze supporter to succes.

Contacteer ons voor meer informatie en ontdek hoe jij ons kan aanmoedigen vanop de zijlijn.

Miet Mouha

General Manager

miet.mouha@hubolimburgunited.be

0477/403749

Contacteer ons
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn