SSL Rent is de partner voor verhuur en volledige technische ondersteuning van licht, geluid, video en rigging door geschoolde techniekers voor al uw evenementen. Dankzij hun hoogstaande kwaliteit en service brengen zij elk evenement tot een goed einde.

Al sinds dag 1 voorziet SSL Rent Hubo Limburg United van licht en geluid. Hun installaties van licht & geluid brengen de beleving naar een hoger niveau. Denk maar aan: onze DJ met opzwepende muziek, "DEFENSE" dat door de sporthal galmt, het vuurwerk bij het oplopen,.. Bij SSL Rent weten ze wat sfeer is. We gingen eens luisteren bij Frank Appeltans hoe zij deze samenwerking ervaren.

Hoe hebben jullie kennis gemaakt met HLU?

Birger (3vents) en Winde (destijds ook nog 3vents) stonden destijds in voor de evenementiële omkadering van de wedstrijden. Zij contacteerden ons met de vraag of wij wouden instappen in dit nieuwe project als licht- en geluidpartner en daar hebben wij volmondig ja op gezegd.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

We zijn destijds gestart uit sympathie voor de club en de fijne samenwerking sinds het begin. Het is fijn om deel te nemen aan een lokaal project, waarbij we tegelijkertijd onszelf in de kijker kunnen zetten.

Wat is jullie favoriete HLU-moment?

Helaas geraken wij door drukte niet vaak op de wedstrijden, want op vrijdagavonden zijn wij meestal ook aan het werk! Maar als we er zijn kunnen we ten volle genieten van de wedstrijd, maar ook van de groei die de ploeg doorheen de jaren doorgemaakt heeft. Het feit dat Hubo Limburg United een echte familieclub is, maakt het uiteraard eens zo mooi!

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

There is no business like show business! - Titel van de film van Walter Lang 1954

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn