Zonder vrijwilligers kan een sportclub niet bestaan. Elke thuiswedstrijd zetten tientallen leden van ons vrijwilligersteam, de United Crew zich in om onze spelers te ondersteunen en om onze bezoekers een aangename avond te bezorgen. 

De United Crew vormt dan ook een belangrijke pijler van de Hubo Limburg United Family. Wil jij graag deel uitmaken van een leuk en hecht team en mee helpen bouwen aan de beleving van een grootste basketbalavond? 

Hieronder vind je al een antwoord op de meest frequente vragen.

Wat kan ik precies doen als vrijwilliger bij Hubo Limburg United?

Bij ons kan je in de eerste plaats doen wat je graag doet en waar je goed in bent!

De mogelijkheden zijn eindeloos: helpen bij de opbouw of afbraak van de vloer, de ledboarding en de VIP lounge, de bezoekers naar hun plaats leiden als (parking)steward, de ticketkassa beheren, tickets en abonnementen scannen, helpen achter de toog of cocktailbar… We bespreken graag met jou op maat welke taken geschikt zijn!

Moet ik elke wedstrijd aanwezig zijn?

Uiteraard hebben we er begrip voor dat niet alle datums voor jou passen. We rekenen er echter wel op dat je de meeste wedstrijden aanwezig kan zijn. Voor ons is het namelijk heel belangrijk dat, als je toezegt, je er ook effectief zal zijn en niet last minute afzegt. Onze kalender ligt lang op voorhand vast en de meeste wedstrijden vinden plaats op vrijdagavond.

Kan ik ook vrijwilliger zijn bij de Academy?

Absoluut, ook voor onze jeugdwedstrijden zoeken we nog helpende handen! Dat kan gaan om administratieve ondersteuning, maar ook op wedstrijddagen en events zijn er voldoende taken te vervullen.

 Wat zoekt de club in een vrijwilliger?

  • Liefde voor het basketbal, en in het bijzonder voor Hubo Limburg United
  • Enthousiasme en gedrevenheid
  • Discretie en betrouwbaarheid

Kortom, positief ingestelde basketliefhebbers waar we op kunnen rekenen! 

Wat mag ik verwachten als vrijwilliger?

Je komt terecht in een leuk en hecht team, waar je niet enkel samen werkt maar ook plezier maakt. Je volgt de wedstrijden van dichtbij en gaat op in de sfeer. Daarnaast word je ook uitgenodigd op onze jaarlijks vrijwilligersevents, waar de vrijwilligers op hun beurt eens in de watten gelegd worden.

Heb je interesse of wil je meer informatie?  Hieronder vind je een overzicht van mogelijke taken die je als lid van onze United Crew binnen de club kan vervullen. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

Come and join the family! #UnitedWeStand #UnitedFamily 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
Door te klikken op verzenden geef ik toestemming dat Hubo Limburg United bovenstaande gegevens zal verwerken en bewaren zoals beschreven in de privacyverklaring.
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn