Wij maken het binnen buitengewoon! 

Wij doen alles voor uw interieur met eigen mensen, waardoor de klant volledig ontlast wordt van alle planning en organisatie. Gaande van het schilderen van het kleinste kamertje tot een volledige renovatie van uw woning. Vanaf het ontwerp tot en met de opkuis.

In 2022 zijn we ook opgestart met een ruwbouwafdeling voor onze klanten nog beter te kunnen bedienen, en het totaalpakket te kunnen aanbieden ook voor nieuwbouw.

 
Interview met Jan Baillien, zaakvoerder bij “ e. Baillien, interieur en afwerking” en “To Be, ontwerp en interieurdesign” , tevens lid van onze Raad van Bestuur

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Oprechtheid en eerlijkheid. Wij doen wat wij beloven.  Als wij de klant beloven dat ons werk af tegen een afgesproken datum, zullen wij er ook alles aan doen voor onze belofte na te komen.


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Het feit dat wij bijna alles met eigen mensen doen, maakt het ook dat wij veel korter op de bal kunnen spelen in de planning, zodat de doorlooptijd van een project aanzienlijk korter is.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Iedereen kan fouten maken, maar de manier hoe je ermee omgaat bepaalt of staat of valt.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Het streven naar de perfectie


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU? 

Via mijn zoon die enkele jaren geleden speelde bij de Academy heb ik de club leren kennen, iets later in 2017 hebben we het spelershome mogen schilderen.


Wat is je favoriete HLU-moment?

Met de VIP-bus naar de halve finale van de Play Offs in Oostende! Een leuke uitstap waarbij ik een aantal partners op een andere manier heb leren kennen, alleen het resultaat van de wedstrijd was nét iets minder maar dat namen we er bij.


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Geweldige sfeer en aangename contacten voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is eens iets anders dan voetbal om klanten mee naar toe te nemen!


Welke tip zou je meegeven aan nieuwe HLU partners?

Probeer zeker vanaf de eerste dag naar de matchen te komen, stel dit zeker niet uit, want je weet niet wat je mist. En start zeker een babbel met de persoon die naast je zit in de tribune, dit kan de eerste van vele nieuwe vrienden worden.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn