Alex Stein (Geb. 2 mei 1997 Evansville, Indiana) maakte afgelopen seizoen zijn debuut in Europa en wist daarbij meteen te imponeren. Zo was de 1,90 meter lange Amerikaan bij het Luxemburgse BBC Résidence Walfer meteen goed was voor 31 pts, 8.6 rebounds en 4 assists gemiddeld.

Binnen Hubo Limburg United moet Stein uitgroeien tot één van onze sterkhouders op de 1 en 2 posities waar hij met zijn creërend vermogen en sterk driepuntshot als "Combo Guard" zal worden uitgespeeld. Stein staat er dan ook om bekend een harde werker te zijn met een echte winnaarsmentaliteit!

Buiten Europa was Stein al twee jaar actief in de Amerikaanse G-league voor Cleveland Charge en speelde college voor de Southern Indiana Screaming Eagles, waarmee hij in 2019 de regionale titel wist te veroveren.

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn