Hubo Limburg United verlengt contract van de talentvolle Yannick Dammen met 2 seizoenen!

De 22-jarige small forward (24/06/1999), die in seizoen 18-19 zijn debuut maakte in de Euromillions League, is al enkele jaren een vaste waarde in TDM1 maar staat dit seizoen ook elke wedstrijd steevast in de kern van ons profteam. In de BNXT League speelde Yannick tot heden gemiddeld 7,3 minuten en schakelt coach Westphalen hem regelmatig in als versterking op de vleugels. De Kempenaar staat gekend voor een zeer harde werkethiek en een stevige body. Naast het veld is deze youngster een positief en enthousiast persoon met een zeer aanstekelijke energie.

Yannick Dammen: "Ik voel me heel erg goed bij Hubo Limburg United en ben zeer blij met het vertrouwen dat ik krijg. Het wegvallen van de TDM1 competitie vorig seizoen door covid heeft gezorgd voor een versnelling in mijn ontwikkeling als speler. Ik heb elke kans met twee handen gegrepen en dat zal ik ook blijven doen, hard werken blijft mijn prioriteit."

Spelers in dit artikel

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn