Na een buitenlands avontuur van maar liefst zes seizoenen keert Belgisch internationaal Quentin Serron terug naar de Belgische competitie. Serron werd in 2016 nog uitgeroepen tot Belgisch basketbalspeler van het jaar en wist in zijn eerste periode in België maar liefst vijf titels en viermaal de beker van België op zijn naam te schrijven. 

Serron die in het buitenland actief was bij onder meer BCM Gravelines (FRA), Strasbourg IG (FRA) en Bilbao Basket (SPA) speelde het afgelopen seizoen bij het Franse Boulazac, waar hij goed was voor een gemiddelde van 8,5 PTS.  

Hiernaast staat Serron ook bekend als een ijzersterke verdediger met een sterk perimeter game. Met de komst van Serron creëren we binnen de kern van Hubo Limburg United een goede mix tussen ervaring en jeugdig talent. 

Serron tekent een contract van drie seizoenen bij United. Met deze overeenkomst is de kern van HLU compleet en zijn de ambities van de club duidelijk in de verf gezet.

Quentin reist vandaag terug naar België na zijn voorbereiding met de Lions op het EK en zal zich in de loop van volgende week voegen bij ons team.

Welkom Quentin in de Unitedfamily!  

Gerelateerd nieuws

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2022-2023!
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn