De nationale playoffs


De eerste 2 clubs van elk land uit de Elite Gold zijn rechtstreeks geplaatst voor de halve finale van de nationale playoffs. De andere 3 clubs van elk land uit de Elite gold plaatsen zich voor de kwartfinales (waaronder dus Hubo Limburg United), waar de eerste club van elk land uit de Elite Silver ze vervoegt.
De kwartfinales van de nationale playoffs worden afgewerkt in een best of 3 format, de halve finale en finale worden in een best of 5 series gespeeld.
Zodra je uitgeschakeld wordt in de nationale playoffs, ga je over naar de BNXT playoffs.

De BNXT playoffs


Deze worden gelijktijdig met de nationale playoffs gestart. Alle rondes worden in een heen -en terug format afgewerkt, behalve de finale die in een best-of-3 gespeeld wordt.
In de eerste ronde nemen de 8 overige clubs uit de Elite Silver het tegen elkaar op. De clubs die zich kwalificeren in de BNXT playoffs nemen het op tegen de afvallers uit de nationale playoffs. Hier kan je zowel Belgische & Nederlandse clubs treffen.


In de halve finale vervoegen beide nationale kampioenen de BNXT playoffs tot de BNXT League kampioen gekend is. 

 

Meer info en uitleg kan je terugvinden op https://bnxtleague.com/nl/nieuwsvideo/de-cross-border-fase-play-offs-uitgelegd

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn