De nationale playoffs


De eerste 2 clubs van elk land uit de Elite Gold zijn rechtstreeks geplaatst voor de halve finale van de nationale playoffs. De andere 3 clubs van elk land uit de Elite gold plaatsen zich voor de kwartfinales (waaronder dus Hubo Limburg United), waar de eerste club van elk land uit de Elite Silver ze vervoegt.
De kwartfinales van de nationale playoffs worden afgewerkt in een best of 3 format, de halve finale en finale worden in een best of 5 series gespeeld.
Zodra je uitgeschakeld wordt in de nationale playoffs, ga je over naar de BNXT playoffs.

De BNXT playoffs


Deze worden gelijktijdig met de nationale playoffs gestart. Alle rondes worden in een heen -en terug format afgewerkt, behalve de finale die in een best-of-3 gespeeld wordt.
In de eerste ronde nemen de 8 overige clubs uit de Elite Silver het tegen elkaar op. De clubs die zich kwalificeren in de BNXT playoffs nemen het op tegen de afvallers uit de nationale playoffs. Hier kan je zowel Belgische & Nederlandse clubs treffen.


In de halve finale vervoegen beide nationale kampioenen de BNXT playoffs tot de BNXT League kampioen gekend is. 

 

Meer info en uitleg kan je terugvinden op https://bnxtleague.com/nl/nieuwsvideo/de-cross-border-fase-play-offs-uitgelegd

Gerelateerd nieuws

Three more years: Wout Leemans!

Als club zijn wij enorm tevreden met het signen van Leemans voor de komende drie seizoenen. Wout zijn contract was nog niet ten einde maar de club bood hem toch een nieuw driejarig contract aan omdat we hier 100% geloven in de kwaliteiten en groeipotentieel van Wout.

Breaking news

Voorbereiding seizoen 2023-2024 gaat van start!

Hubo Limburg United start 7 augustus aan haar individuele voorbereiding van het nieuwe seizoen. Op 14 augustus staat de eerste team practice gepland. De eerste wedstrijd voor onze United Boys zal plaatsvinden op zondag 27 augustus in de Alverberg tegen RĂ©sidence Walferdange.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn