Op vrijdag 22 december vindt De Warmste Kerstwedstrijd plaats en ontvangen we Liège Basket om 20u30 in de Alverberg. 

Er zijn heel wat activiteiten, waarvan de opbrengst integraal naar De Warmste Week gaat:

 

Het Warmste Ticket:

Hubo Limburg United schenkt deze wedstrijd per verkocht ticket én per gewonnen punt €1 aan De Warmste Week.
 

De Warmste Kerstfoto:

Altijd al eens op de foto willen gaan met onze mascot Lubas en de Coca-Cola Cheergirls? Voor €2 kan je tijdens de pauze met deze lieverds op de foto, die je nadien kan terugvinden op Facebook!
 

De Warmste Tombola:

Kom naar de wedstrijd in kerstoutfit en ontvang een lotje voor onze tombola. 10 gelukkigen mogen deelnemen aan het Peppermill Jackpot Shot en maken kans op een citytrip Madrid, maar er zijn eveneens 10 andere mooie prijzen te winnen.
 
Draag jij vrijdag een foute kersttrui, een rendierhoedje of zelfs een volledige Santa outfit? Dan maak jij alvast kans! Bijkomende kansen kopen kan aan €5 voor De Warmste Week.
 

De Warmste signeersessie:

Na de wedstrijd ontvang je een signeerposter en zitten onze spelers klaar voor een signeersessie. Wie weet schrijven ze wel een persoonlijke kerstboodschap?!
 

De Warmste Wedstrijdtoeter:

Nog op zoek naar een last minute kerstkado of naar iets om lawaai te maken in de tribune? Aan de ticketkassa kan je een toeter aanschaffen, waarvan er €2 naar De Warmste Week gaat!
 

Kortom:

wees erbij op 22 december om het team aan te moedigen, steun het goede doel én zet samen met de United Family de kerstvakantie in! Laat er ons een groot kerstfeest van maken!
 
Tickets kan je terugvinden via onze ticketshop

Gerelateerd nieuws

Belangrijke zege in Limburgse derby

In de belangrijke uitwedstrijd bij BAL kreeg Hubo Limburg United het door foutenlast moeilijk in het slotquarter maar ging toch aan de haal met de twee punten.

Bevat video Wedstrijdverslag

Verlies van de bekerwinnaar uit Nederland

Onze United Boys konden geen vervolg breien aan de goede prestatie in Groningen. Ze gingen de boot in tegen Den Bosch met 66-82.

Bevat video Wedstrijdverslag

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn