Op dinsdag 29 maart organiseert Hubo Limburg United in samenwerking met Hogeschool PXL, UHasselt en UCLL haar jaarlijkse Student Night! Om 20u30 neemt kersvers bekerwinnaar Hubo Limburg United het op tegen Aris Leeuwarden en daar kunnen de studenten en het personeel van deze organisaties aan een spotprijs bij zijn.Vandaag brachten de spelers een bezoek aan Hogeschool PXL, waar zij, na een basketduel tegen directeur Ben Lambrechts, getrakteerd werden op een stevigelunch in het PXL studentenrestaurant met onder andere een eigen United Burger!

Ook UHasselt is dinsdag opnieuw van de partij! Nadat zij met een eigen bus afzakten naar de bekerfinale in Vorst Nationaal, zullen ditmaal 150 UHasselt studenten de wedstrijd van 29 maart gratis kunnen bijwonen.

UCLL ondersteunt de club dan weer mee achter de schermen, met het afvaardigen van een stagiair KMO management 2x per seizoen.Het opzet van deze samenwerkingen is enerzijds onze Limburgse club bekender maken onder de studenten, maar anderzijds ook het belang van beweging te benadrukken bij de jeugd op een luchtige wijze.

Gerelateerd nieuws

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn