Hubo Limburg United zet dit weekend haar voorbereiding op het nieuwe seizoen officieel in eigen huis in, met de eerste vriendschappelijke wedstrijd zaterdag om 18u tegen het Duitse Uni Baskets Paderborn! Met uitzondering van Maxime De Zeeuw, momenteel met de nationale ploeg in volle voorbereiding op EuroBasket, en de geblesseerde Ferre Vanderhoydonck zal Hubo Limburg United met zijn voltallige ploeg deze wedstrijd aanvatten. Alle oefenwedstrijden, muv ZZ Leiden, zijn vrij toegankelijk en gratis voor de United Fan!

Met het oog op het nieuwe BNXT-seizoen en het intensifiëren van de teamspirit, trekt het team volgende week richting Ardennen voor een meerdaagse stage, inclusief oefenwedstrijd. Daarna volgen er nog verschillende duels, waarbij we tegenstanders van over de Nederlandse en Duitse landsgrenzen trotseren. De kers op de taart is het duel tegen ZZ Leiden, de BNXT kampioen van het afgelopen seizoen, tijdens de HLU fandag op 18 september in de Alverberg! De eerste competitiewedstrijd van het seizoen speelt Hubo Limburg United op 30 september om 20u30 in eigen huis tegen Mons. De volledige kalender kan je hier terugvinden.

Naast onze A-ploeg heeft ook de Hubo Limburg United Academy powered by Digitalum afgelopen week de eerste officiële wedstrijden van het seizoen afgewerkt. Dit seizoen spelen al onze Academy Teams, zijnde: U14, U16, U18, 1e landelijke én TDM1, alle wedstrijden in de Alverberg in Hasselt! Op deze manier kunnen onze fans nog gemakkelijker de talenten van morgen aan het werk zien. Alle wedstrijden van onze Academy zijn tevens gratis voor de abonnementhouders van het A team!  De kalender van onze Academy Teams kan je hier terugvinden.

Gerelateerd nieuws

Hubo Limburg United vlot naar de 1/8 finale!

Hubo Limburg United verdedigt dit seizoen haar titel in de beker van Belgiƫ en startte deze nieuwe bekercampagne met een overtuigende overwinning tegen SKT Ieper!

Bevat video Wedstrijdverslag

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je abonnement en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2022-2023!
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn