Hubo Limburg United versterkt zich met de komst van de 23-jarige Myles Cale (geboren op 5 maart 1999) uit New Jersey.

Voorheen kwam Myles in college uit voor de Seton Hall Pirates in de Big East Conference. Als swingman kan Myles zowel op de guard als op de forward-positie aantreden, wat hem dus ook een zeer interessante en flexibele speler maakt. Naast het veld is Myles zeer sociaal geëngageerd en richtte hij ‘Cale Cares’ op, waarbij hij, als zoon van een politieagent, de afstand tussen politie en lokale tieners verkleint.
 
Coach Ray Westphalen: “Ik ben zeer blij met de komst van Myles. Na beelden van hem te zien, was ik meteen overtuigd van zijn kunnen. Na onze gesprekken klikte het ook op persoonlijk vlak. De chemistry van het team is voor mij even belangrijk als iemand zijn sportieve inbreng. Sportief zal onze nieuwe swingman voor meer size zorgen binnen het team en is hij offensief én defensief sterk. Zo iemand heb je liever in je team dan tegen je. Bovendien komt hij van een hele goede college.”
 
Onze nieuwe nummer 3 zal vrijdag kennis maken met het nieuwe team en voegt zich vanaf maandag bij de trainingen.
 
Helaas ook jammer nieuws waar we afgelopen week niet omheen konden: blessures. Op training scheurde Quentin Serron de voorste kruisband van de linkerknie, waardoor hij vermoedelijk de rest van het seizoen zal missen. Binnen enkele weken wordt hij geopereerd waarna een intensieve revalidatie van enkele maanden volgt. Wel zijn Alex Stein en Maxime De Zeeuw beiden in volle herstel van hun enkelblessure en zullen zij snel terug op volle capaciteit aansluiten bij de groep.

Gerelateerd nieuws

Two more years voor Jarne Lesuisse!

Jonge en Limburgse spelers kansen geven, daar zijn we goed in bij Hubo Limburg United. Na Wout Leemans en Toon Ceyssens krijgt nu ook Jarne Lesuisse een contractverlenging.

Breaking news

Wil jij als superfan geen enkele wedstrijd missen?

Bestel nu je tickets en mis geen enkele wedstrijd van seizoen 2023-2024!
  
Meer informatie
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn