Gemoedsrust voor uw totale vermogen

Delen Private Bank is dé expert in het beheer en de bescherming van uw vermogen. We bieden u niet alleen vermogensbeheer, gericht op een robuust rendement op lage termijn, maar ook  een overzicht op alle aspecten van uw vermogen, wat plannen en simuleren toelaat. En voor complexe dossiers kan u terecht bij onze juristen. Reken tot slot op digitale efficiëntie en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert u van financiële gemoedsrust voor u en uw familie.

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Bij Delen Private Bank staan het beheer en de planning van uw vermogen centraal. De bank laat zich hierbij leiden door 5 kernwaarden: behoedzaamheid, duurzaamheid, persoonlijk contact, een familiale touch en efficiëntie. “De waarden van de bank zijn ons kompas bij alles wat we doen,” zegt René Havaux, CEO van Delen Private Bank. “Ze bepalen de onafhankelijke koers die de familie Delen al 85 jaar lang vaart.” Wat betekent dit concreet? Uiteraard wilt u dat uw vermogen meer opbrengt. U mag rekenen op weldoordachte en behoedzame investeringen met rendement op lange termijn en een risico dat u wilt en kunt dragen. Onze portefeuilles hebben bovendien een belangrijke duurzame insteek, waar financieel rendement samengaat met respect voor mens en planeet. Maar we gaan verder dan alleen beleggen: het persoonlijke contact met je vaste relatiebeheerder gaar samen met een efficiënte dienstverlening via Delen Family Services, een innovatieve technologie gekoppeld aan het advies van onze experten. In alle veiligheid krijgt u toegang tot een overzicht van alle aspecten van uw vermogen, wat planning, analyse en de bescherming van u en uw familie toelaat. Het uiteindelijke doel is financiële gemoedsrust voor u en uw familie.

 

Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Onze bank vereenzelvigt zich met sporten - denk maar aan golf, triatlon, basketbal enz. - die ethiek en fair play respecteren. Als vermogensbeheerder van het kapitaal van onze klanten gaan we ook behoedzaam, respectvol en doordacht te werk. De sportsponsoring  gaat trouwens perfect samen met onze ondersteuning van kunst (Brafa) en goede doelen zoals Panathlon, die fair play promoten in de amateursporten. Met al deze initiatieven hopen we als bank waarden voorop te stellen die een steentje bijdragen aan het algemeen welzijn. Het is onze intentie om met de ondersteuning van teams en sportambassadeurs in golf, triatlon, basketbal enz. de jeugd te inspireren om te sporten met respect, fair play maar ook met doorzettingsvermogen, zodat ze op het hoogste podium belanden. Het is ook onze wens en betrachting om zo meer Belgische sporters naar de Olympische Spelen te krijgen, toch het summum van sportbeleving en het beste wat een atleet en ons kleine land kan overkomen. We blijven geloven in jongeren en teams die hun sportambities willen waarmaken met passie, geloof en volharding. Daar doen we het voor.

 

 

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn