Derdaele+ Industriële gebouwen is een jong, dynamisch en toonaangevend onderneming die gespecialiseerd is in het realiseren van industriële gebouwen, showrooms, kantoorgebouwen, bedrijfsunits, ….

 

 

De meerwaarde van Derdaele+ industriële gebouwen kan u terug vinden in diverse aspecten. Zo kan u vanaf de offertefase rekenen op gespecialiseerd advies en een bouwtechnische optimalisatie van het te realiseren industrieel gebouw. Gedurende het gehele bouwproces maakt u kennis met de nodige knowhow, flexibiliteit, dynamische mensen en hoge afwerkingsgraad. Kwaliteit, snelheid, orde en netheid staan hoog in ons vaandel geschreven. Om uw industrieel gebouw van grondwerken tot water- en winddichte oplevering te realiseren, hebben wij een vakbekwame studie- en tekenafdeling, eigen atelier en ervaren montageploegen voorzien van een eigen uitgebreid machinepark.

 
Interview met Thomas Monnens, CEO

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via Leander Kippers van R2Livin. Leander had me uitgenodigd om een wedstrijd bij te wonen en ik was meteen gecharmeerd door de sfeer en de ploeg.


Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

Derdaele+ is gelegen in Lommel, een uithoek van de provincie. Het was -en is nog steeds- voor ons belangrijk om ook in Hasselt en omstreken gekend te zijn. De visibiliteit bij HLU is een zeer mooie opportuniteit om een nieuwe markt te ontdekken.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

If you can dream it, we can build it.


Wat is je favoriete HLU-moment?

Twee keer per seizoen staat een wedstrijd volledig in het teken van Derdaele+. Dit zijn natuurlijk de hoogtepunten voor ons. Daarnaast is iedere overwinning ook een fijn moment, zeker als HLU na een spannende wedstrijd als winnaar uit de bus komt.


De groep achter Derdaele+ is van meerdere markten thuis. Wat zijn jullie nevenactiviteiten?  

In 2021 hebben we twee leuke randprojecten echt gelanceerd. Zo hebben we onze eigen Boobies gin verder op de markt gebracht, wat eigenlijk gestart is als een hobby onder vrienden. Deze gin wordt inmiddels geschonken in een honderdtal horecazaken, maar kan ook speciaal gebrand worden voor verenigingen en bedrijven. Zo bestaat er ook een United Gin by Boobies. Daarnaast hebben we onze eigen evenementenlocatie en netwerk gelanceerd: DD2. Hierdoor kunnen we ondernemers uit centraal Limburg en de grensstreek nog meer verbinden.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn