DHS Insurance Group  - dé onafhankelijke verzekeringsmakelaar voor bedrijven, zelfstandigen en ondernemers. DHS verzekert, U onderneemt

Interview met Manu Castro, commercieel & technisch verantwoordelijk DHS Insurance Group

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Al in de beginjaren van de club een wedstrijd bijgewoond op uitnodiging van een partner en zo in de business community gerold. Nadien heeft DHS de kans gekregen om het verzekeringsdossier van de club te mogen behartigen, wat we vandaag de dag nog steeds doen.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

De goed georganiseerde business events en de losse sfeer waarin je andere partners kan ontmoeten zijn een grote meerwaarde. Maar ook de hospitality is top om klanten mee naar toe te nemen. Het is een mooie combinatie van netwerk en ontspanning.

Wat is je favoriete HLU-moment?

Zonder twijfel de business trip naar Miami in 2019, met als hoogtepunt het aperitief op de boot. De editie 2020 is al twee jaar niet kunnen doorgaan, dus ik kijk extra hard uit naar naar 2022!

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Talent wins games but teamwork & intelligence wins championships” - Michael Jordan. Maar ook onze slagzin "DHS verzekert, U onderneemt"

Wat zijn jullie ambities?

We hebben veel ambitie! Er liggen plannen op tafel om een tweede kantoor te openen in Midden-Limburg, waardoor we onze portefeuille in de hele provincie nog beter van dienst kunnen zijn. Uiteraard willen we meer aandeel in de bedrijvenmarkt innemen.

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Servicegericht, eerlijk, Know-how!

Welke tip zou je meegeven aan collega-ondernemers?

De boodschap is met de voeten op de grond blijven, maar soms toch ook “out of the box” te durven denken. Daarnaast blijft “leven en laten leven” absoluut mijn uitgangspunt, elkaar iets gunnen en de economie draaiende houden is prioritair. Een sterk netwerk bewijst zo nog meer zijn kracht.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn