Finvision, Our talent, your value 

Finvision” - de betrouwbare en oprecht betrokken financiële partner voor ondernemers en ondernemingen in België, van financieel overzicht tot financieel inzicht, een breed pakket aan financiële diensten.

 

Interview met Jurgen Jackers, vennoot

Hoe hebben jullie kennis gemaakt met HLU?

We werden op een wedstrijd uitgenodigd door een leverancier en hadden al snel de smaak te pakken.

Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

Een wedstrijd met diner is een heel fijne setting om klanten en relaties eens buiten de werkuren en -omgeving beter te leren kennen.  We vinden er de juiste balans tussen spel en netwerking. Zeker in de business lounge ontstaan er na de wedstrijden boeiende gesprekken met nieuwe en bestaande contacten. Het is er zeer laagdrempelig om in contact te komen met nieuwe mensen.

Wat is jullie favoriete HLU-moment?

Wedstrijden tegen Oostende en Antwerpen zorgen voor een geweldige sfeer en spanning. Daarnaast kunnen we events met de business community zoals Testen van Mercedes AMG – BMW M en racen op het circuit in Francorchamps zeker ook smaken. Door HLU kregen we de kans een bezoek te brengen aan plaatsen waar je in het dagelijkse leven normaal gezien niet vertoeft, zoals de gevangenis van Hasselt, het ZOL,…

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“Our talent, your value” is onze baseline, maar ook “ You’re only as good as the people who work for you” vinden we een hele sterke quote die op ons van toepassing is.

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Onze waarden omvatten wij in het woord VISION: Verbondenheid, Integer, Snel, Inzichtelijk, Ondernemend, Nuchter.

Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Onze job situeert zich grotendeels aan een bureau, wat maakt dat sport voor veel van onze medewerkers een belangrijk onderdeel van hun leven is. Het houdt je fris, zorgt voor de soms nodige ontspanning en brengt de collega’s samen. Binnen Finvision houden we ervan om samen te gaan fietsen, squashen, tennissen,… Geen sportieve uitdaging is ons te gek.

Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

De waarden die wij terugvinden binnen HLU zijn verbondenheid, ondernemend en nuchter. Binnen de business community heerst er naar ons gevoel een duidelijke verbondenheid tussen ondernemende HLU-supporters.

Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Het is voor ons de ideale manier om met onze klanten te connecteren buiten een professioneel kader. Op die manier voeren we andere gesprekken dan aan de bureaus. Door onze klanten in contact te brengen met de HLU business community zien we soms mooie samenwerkingen en vriendschappen ontstaan.  Een belangrijk element hierin is de laagdrempelige manier van netwerken. Daarnaast is het voor onszelf ook fijn om met gelijkgestemden in contact te komen en samen voor onze favoriete ploeg te supporteren.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn