Fruitsnacks levert sinds 2005 fruit aan bedrijven. Ondertussen leveren ze wekelijks 6000 fruitmanden bij meer dan 3200 bedrijven in België, Luxemburg, Nederland én Duitsland. Fruitsnacks is het levenswerk van de familie Paesmans uit Nieuwerkerken. De appels en peren in de fruitmanden, die zijn steeds van eigen teelt. Naast fruitmanden en fruit op maat biedt Fruitsnacks ook soepen, Logofruit®, Fruittaps en stropen aan.

Fruit your work!

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Fruitsnacks is een familiebedrijf dat al vier generaties lang appels en peren teelt. We steunen elk jaar verschillende goede doelen zoals Make-A-Wish®, Kom op Tegen Kanker, Sint-Vincentius, de Wroeter, het Natuurhulpcentrum en Wandeling tegen Dementie. Ook zorgen we voor een minimale ecologische voetafdruk en hechten belang aan duurzaam ondernemen.


Wat zijn jullie ambities?

Fruitsnacks als de referentie voor bedrijven die het goedbevinden van hun medewerkers ademen!


Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Karel Paesmans, zaakvoerder van Fruitsnacks, startte in 2005 als eerste met het leveren van fruit aan bedrijven in België. Daarnaast zorgde hij er mee voor dat fruit op het werk fiscaal aftrekbaar werd. De appels en peren in de fruitmanden van Fruitsnacks zijn steeds van eigen teelt.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

Gaan met die banaan! We zijn en blijven heel ambitieus en willen Fruitsnacks in België en over de grenzen heen doen groeien.


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

Gezondheid betekent niet alleen bewust omspringen met voeding, maar ook je sportief inzetten.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Het lokale diepgewortelde karakter van de club en de inzet voor lokale goede doelen!


Met welke uitdagingen krijgt jullie bedrijf voornamelijk te maken?

Dat zijn de gekende probleempjes waarmee de fruitteelt blijft kampen. Daarnaast willen we ons concept graag met zoveel mogelijk gezonde zielen kunnen delen.


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via Miet, jullie Business Community Manager! In de zoektocht naar gezonde voeding en extra vitamientjes voor de spelers, kwam HLU bij ons terecht! We leveren wekelijks een grote box voor de office en het playershome!


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Fun in teambuilding!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn