Futech is een Limburgse installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen en laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Vanuit onze ingenieursbenadering
trachten we ons te onderscheiden van andere installateurs door steeds de beste investering in de markt te zijn. Wij halen het maximale uit de zon, ook wanneer ze niet schijnt! 

 

Wat zijn jullie ambities?

Net als Limburg United streven wij ernaar de beste te zijn en onze klanten in de watten te leggen (zoals jullie doen met jullie fans)!
Onze missie is duidelijk: hernieuwbare energie toegankelijk maken voor iedereen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezinnen die dankzij ons elke maand kunnen besparen op hun energiefactuur. Daardoor maken we elke dag het verschil. 

Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Door het integreren van slimme assets aan de zonnepaneleninstallatie slagen wij er in de beste investering in de markt te zijn. Futech is meer dan enkel een installatiebedrijf. Door onze ingenieursaanpak slagen wij er elke dag opnieuw in om een verbinding te maken tussen technologie en energie. En dat is ons eigen ingenieurslab! 

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf? 

Stop talking, start acting! Wij zijn een bedrijf dat van aanpakken weet, met een duidelijke missie: hernieuwbare energie toegankelijk maken voor iedereen. Kwaliteit leveren aan onze klanten is onze hoogste prioriteit. 

Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Wij vinden het erg knap dat Limburg United talentvolle jonge spelers uit de regio de kans geeft om zich te ontwikkelen in het A-team. Ook bij Futech kijken we niet naar leeftijd, geslacht of achtergrond en krijgt elke medewerker de kans om bij te leren en verder door te groeien. De diversiteit die daardoor binnen ons team is ontstaan, maakt het ook mogelijk dat wij voor elke klant tot het uiterste kunnen
gaan. 

Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Wij kijken er enorm naar uit om onze klanten een gezellig avondje uit te bieden en te genieten van Belgisch topbasket!

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn