Met een netwerk van 23 Esso Bruno tankstations in Limburg en 25 Bruno Foodcorners in Limburg, Sint-Niklaas en Brugge heeft Group Bruno heel wat diensten aan te bieden. Buiten het verdelen van kwaliteitsbrandstoffen, dragen we het one-stop-shop-principe hoog in het vaandel. Want naast het vullen van je tank, kan je als weggebruiker nog vele andere behoeften bij ons vervullen. Onze Bruno Service Stations zijn voor iedereen ook een leuke plek om te genieten van een heerlijke maaltijd. Heeft je auto een wasbeurt nodig of ben je op zoek naar een bestelwagen om te huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres!'

 
Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?  
Kwaliteit, multicultureel, service & vriendelijkheid, familiaal & Italiaanse tradities.
 
Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?
Wij hebben de unieke combinatie van fuel & food. Mensen komen bij ons tanken of hun wagen opladen maar, ook eten en drinken kopen. Onze trots zijn de Italiaanse pizza’s, altijd vers à la minute gemaakt en gebakken in een roterend oven van Italiaanse topkwaliteit.
 
Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?
We hebben heel wat gemeenschappelijke raakvlakken. We zijn allebei sterk verankerd in onze provincie en delen dezelfde waarden. Group Bruno is een familiebedrijf en dat geldt ook voor de United Family. We geloven in de kracht van samenwerken aan één doel. Dat gebeurt niet alleen bij de wedstrijden van Hubo Limburg United maar ook elke dag in onze Bruno Service Stations en Foodcorners.
 
Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?
Bruno heeft een groot hart voor de Limburgse sport. Al jaren zijn we trouwe partner van voetbalclub KRC Genk. Maar ook de handbalclubs Sezoens Achilles Bocholt en Sporting Pelt kunnen op onze sportieve steun rekenen. De stap naar Hubo Limburg United zetten was voor ons vanzelfsprekend.
 
Wat is je favoriete HLU-moment
Elke wedstrijd is een belevenis. Basketbal blijft spannend tot de laatste seconden. Natuurlijk is de eerste beker een topmoment.
 
Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?
Basket is meer dan alleen een leuke sport om naar te kijken. Elke wedstrijd is ook een moment om veel mensen te ontmoeten in een fijne sfeer!
Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn