Er zijn gradaties in bouwkunde. Engineering die gekoppeld is aan inlevingsvermogen en creativiteit presteert beter. Daarom zijn de ontwerpfase en het samen denken met bouwheer en gebruikers zo cruciaal. Jaraco luistert en stuurt. Jaraco heeft nog enkele andere troeven om het verschil te maken. Wij hanteren een gedisciplineerd en gecontroleerd bouwproces. Om de kostprijs te beheersen en om ‘verloren kosten’ te vermijden. Dat resulteert in een bouwwerk dat inzake gebruiksgemak, onderhoud en functionaliteit optimaal scoort. Een fundering verander je niet meer; een ontwerp valt of staat met de eerste uitgangspunten, met de visie erachter. Jaraco, Building with intelligence.

 

 

Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?  

Jaraco steunt al jarenlang het Limburgs damesvolleybal. Door de jaren heen heb ik zelf regelmatig gebrainstormd met Tom Heeren over hoe we Limburgse zaalsporten naar een hoger niveau kunnen tillen.


Wat is voor jullie de belangrijkste reden om partner te zijn bij HLU?

Wij geloven in teams. De kracht van HLU is een sterk team op het veld, maar ook een sterk team achter de schermen. Deze combinatie zorgt voor een mooi netwerk en een goed georganiseerde hospitality-formule.


Wat is je favoriete HLU-moment?
 

De reis naar New York, een zeer aangename groep in een indrukwekkende stad. Daarnaast was ook de bekerfinale tegen Oostende een uniek moment.


Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“TEAM- Together Everyone Achieves More”, vooral toepasbaar op onze medewerkers, maar ook op de partners waar we mee samenwerken.


Wat zijn jullie vooruitzichten?

Het einde van de werken aan ons nieuw hoofdkantoor. We hebben in december 2019 Bouwbedrijf Vanwynsberghe overgenomen. De uitbreiding van ons nieuw gebouw is een realisatie van Jaraco en Vanwynsberghe samen. Daarnaast blijven we inzetten op  flexibiliteit, dat is meer dan ooit van toepassing op alle gebieden. Wij willen dan ook de flexibele (bouw)partner zijn zowel voor onze interne als externe klanten.


Welke tip zou je meegeven aan collega-ondernemers?

Blijf in jezelf geloven en blijf je doelstellingen nastreven, ook al zal de weg ernaartoe nu moeilijker verlopen.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn