Jaraco Weet wat werkt voor u

 

Jaraco is een groep van geëngageerde mensen met een passie voor de bouw. We dragen dezelfde waarden hoog in het vaandel, en onderscheiden ons met onze eigen kwaliteiten, specialiteiten en expertise. Zo vormen we één harmonieus team van eerlijke, creatieve en toegewijde mensen die mekaar aanvullen, en perfect op elkaar zijn afgestemd. Een betrouwbaar team dat alles in het werk zet om prachtige projecten te realiseren, en af en toe ook tijd neemt voor ontspanning en plezier. Dat zijn wij, Kennisbouwers. Aangenaam!

 

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Wij zijn Kennisbouwers en Kennisbouwers zijn “ECHT”: Essentie – Creativiteit – Harmonie - Toewijding

Wat zijn jullie ambities?

Wij geloven dat een bedrijfsgebouw moet rekening houden met de processen van het bedrijf. Het is onze ambitie om onze klanten maximaal te challengen en inzicht te vergaren in hun interne flow. Door dieper te duiken in het proces, in de noden, en wat het gebouw uiteindelijk moet doen. Het is onze ambitie om te zorgen dat onze klant een gebouw krijgt dat voor hem werkt, binnen budget, kwaliteit en planning. En zo ervoor zorgt dat de KMO een volgende stap kan zetten.

Wat onderscheidt jullie van de concurrentie?

Jaraco gaat verder dan enkel maar industriebouw. Door de expertises in industriebouw, kantoorgebouw, algemene bouw en renovaties kunnen wij een partner zijn voor een grote verscheidenheid aan bouwprofessionals. Door ons dochterbedrijf Vwbouw kunnen wij eigen beton- en metselwerken uitvoeren maar ook het totaalconcept m.b.t afwerking en coördinatie aan toevoegen. Voeg daar ons eigen productiebedrijf “Jamec” aan toe en kunnen wij stellen dat wij snel kunnen in spelen op het bouwproces en deze onder controle hebben van A tot Z.

Welke inspirerende quote is van toepassing op jullie bedrijf?

“TEAM- Together Everyone Achieves More”, vooral toepasbaar op onze medewerkers, maar ook op de partners waar we mee samenwerken. Maar team is meer. Het staat ook voor Talent – Entrepreneurship – Agility – Motivation.

Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Zoals jullie spannen wij samen om ons doel te realiseren en staan wij klaar voor elkaar. Dit door duidelijke communicatie, steeds zoekend naar oplossingen.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn