MaMu is een all-in one bouwteam, van interieur tot exterieur. Extra betrokken en begaan met jouw toekomstplannen. Op die manier garanderen we een flexibele aanpak: we analyseren, verwerken, integreren en bewaken alle aspecten van de opdracht. Met een gelijke focus op design, budget én timing. Telkens met één duidelijke communicatielijn tussen jou en ons team.

 

 

Wij geven mee vorm aan de toekomst. Van jouw bedrijf, want jullie zijn klaar voor de volgende grote stap in jullie groeitraject. Maar ook van jouw projecten, want als ondernemer leg je letterlijk de bouwstneen voor de wereld van morgen. Bedrijf in groei of ambitieuze bouwprofessioneel: wij gaan samen met jou op zoek naar de beste weg. Richting een gezond groeiende business, richting een beter morgen.

Transforming businesses with simple, remarkable plans

Welke waarden dragen jullie hoog in het vaandel?

Decentraal denken, Oplossingsgericht werken, flexibiliteit, passie, samenwerken


Wat zijn jullie ambities?

Projecten realiseren die een positieve financiële boost geven voor de eind klant, zijn/haar bedrijf en de medewerkers. Dit geeft ons de energie om steeds enthousiast en creatief uit te hoek te komen.


Wat is het belang van sport, en in het bijzonder basketbal, voor jullie bedrijf?

MaMu is een team waar sport belangrijk is, ’s middags samen gaan lopen, na de werkuren samen gaan ‘bootcampen’of in de zomersamen baantjes trekken in Kapermolen zijn dingen die wekelijks voorkomen. We zijn sinds enkele jaren een trouwe sponser van HLU, gestart uit interesse, gebleven omwille van de sfeer van de wedstrijden en de organisatie van aangename netwerkmomenten.


Welke waarden van jullie bedrijf en HLU komen het sterkst overeen?

Een groep van individuen met ieder zijn specialiteiten en karaktereigenschappen maken een sterk team. Iets wat zowel in teamsport alsop de werkvloer zeer belangrijk is.


Hoe heb je kennis gemaakt met HLU?

Via de voorzitter Maarten Bostyn.


Welke meerwaarde biedt Hubo Limburg United jullie?

Toffe wedstrijdavonden die we bijwonen met collega’s of vrienden. Alles is tot in de puntjes geregeld en entertainment staat centraal. Ook de originele netwerkmomenten waar nieuwe connecties maken plaats kan vinden in een ontspannen klimaat.

Volg ons op Facebook Instagram YouTube LinkedIn